CFR CLUJ – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Punctul care aduce primăvara la Cluj. Meci decisiv în Europa League

CFR CLUJ - CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Clujenii mai au nevoie de un punct pentru a se califica în faza eliminatorie din UEFA Europa League.

RomaniaTV.net
12 dec. 2019, 10:44
CFR CLUJ – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Punctul care aduce primăvara la Cluj. Meci decisiv în Europa League

CFR CLUJ – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. CFR Cluj va înfrunta echipa scoţiană Celtic, pe teren propriu, joi, de la ora 19:55, în ultima rundă din Grupa E a Europa League. Campioana României are nevoie să obţină un punct pentru a-şi asigura calificarea.

CFR primeşte, joi, vizita scoţienilor de la Celtic în ultima etapă a grupelor Europa League. Meciul are o miză extrem de importantă pentru clujeni. Dacă nu pierde, echipa antrenată de Dan Petrescu se va califica în primăvara europeană a Europa League. CFR are nevoie de un punct pentru a-şi asigura biletele de accedere în primăvara europeană.

CFR CLUJ – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

ECHIPELE DE START

CFR CLUJ: Arlauskis – Susic, Burcă, Cestor, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Traore, Omrani. Rezerve: Jesus Fernandez – Pașcanu, Luis Aurelio, Ad. Păun, Golofca, Hoban, Peteleu. Antrenor: Dan Petrescu.

CELTIC GLASGOW: Gordon – Bauer, Jullien, Bitton, Bolingoli – Robertson, Ntcham – Sinclair, Morgan, Johnson – Griffiths. Rezerve: C. Hazard – Taylor, Bayo, Ajer, Forrest, Savoury, Dembele. Antrenor: Neil Lennon.

CFR Cluj – Celtic, cote la casele de pariuri

CFR Cluj este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu Celtic. Ardelenii au primit cota 2.03 pentru o victorie în ultimul meci din grupă, în timp ce scoțienii au cota 4.62, iar egalul a fost cotat cu 3.42. Pentru pariul Peste 2.5 goluri, bookmakerii au oferit cota 2.30, iar pentru Ambele echipe marchează s-a dat cota 2.00.

În ceea ce privește jucătorii favoriți să marcheze în confruntarea CFR Cluj – Celtic, Lacina Traore și Bilel Omrani au fost cotați cu 3.20, iar Cătălin Golofca a primit 3.25. De la Celtic, favorit să dea gol este Odsonne Edouard (3.35).

CFR-CELTIC LIGA EUROPA. Antrenorul scoţienilor nu-i dispus să cedeze niciun punct în Ardeal. „Nu suntem aici ca să facem favoruri” 

CFR CLUJ – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. CFR Cluj și Celtic se întâlnesc pentru a patra oară în acest sezon. „Feroviarii” au avut câștig de cauză în preliminariile Ligii Campionilor, 1-1 pe teren propriu și 4-3 în deplasarea de la Glasgow. Campioana Scoției s-a răzbunat în turul din grupa de Europa League, când s-a impus cu 2-0. 

Celtic, deja calificată în „șaisprezecimi” de pe primul loc, și-a permis să menajeze mai mulți titulari. Cu toate astea, Dan Petrescu consideră că oaspeții nu pot fi neglijați: „Celtic este în continuare favorită. Am spus-o și nu mi-am schimbat părerea, tot eu sunt. Poate să vină cu trei echipe în România și tot ar câștiga campionatul și cu cea mai slabă dintre ele”.

CFR CLUJ CELTIC GLASGOW. Dan Petrescu se teme de un dezastru la meciul CFR Cluj – Celtic Glasgow din Europa League 

Există şi varianta eşecului CFR-ului în meciul cu Celtic, dar Lazio nu trebuie să o învingă pe Rennes, în celălalt meci al grupei.

”Nu contează prima de calificare la un asemenea meci. Ar fi păcat să ne gândim la bani. E ceva unic pentru un fotbalist, pentru un antrenor. Să nu regretăm, de asta mi-e frică mie. Nu ştii când mai vine şansa ca o echipă din România să ajungă în primăvara europeană. Eu sunt sceptic deoarece bugetele din România sunt foarte mici şi nu te poţi compara cu cluburile mari” – Dan Petrescu

CFR în Europa League | Clasamentul Grupei E:

1. Celtic- 13 puncte
2. CFR Cluj- 9 puncte
3. Lazio- 6 puncte
4. Rennes- 1 punct

CFR CLUJ – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Becali pariază pe scoţieni

CFR Cluj va juca joi seara cu Celtic, în Europa League, meciul de care depinde calificarea clujenilor. Elevii lui Dan Petrescu au nevoie de un egal și ajung în primăvara europeană, dar Gigi Becali nu crede că echipa din Cluj are forța necesară.

”CFR nu poate să facă egal cu Celtic, doar să se încurce ceilalți, doar așa se pot califica, altfel n-au cum”, a anunțat Becali la Digi Sport.

CFR Cluj – Celtic LIVE VIDEO STREAMING Scoţenii vin cu rezervele

Celtic va veni cu rezervele la Cluj, conform unui anunţ făcut de antrenorul scoţienilor, Neil Lennon. Scoţienii au câştigat Cupa Ligii în week-end, după 1-0 cu Rangers, iar antrenorul Neil Lennon a anunţat că va opera mai multe schimbări în primul unsprezece, pentru a da şanse jucătorilor care au evoluat mai puţin în acest sezon. Leigh Griffits sau Vakoun Bayo vor apărea din primul minut pe terenul de la Cluj, a anunţat Lennon.

CFR CLUJ CELTIC GLASGOW. UEFA a anunţat brigada de arbitri pentru meciul CFR Cluj – Celtic Glasgow din Liga Europa

Celtic e deja calificată în primăvară şi are un program greu, după meciul de la Cluj. Formaţia de pe Celtic Park încheie anul 2019 cu un derby împotriva CFR-ului. Distanţa între cele două rivale nu e mare. Celtic are două puncte în faţă, aşa că Lennon nu vrea paşi greşiţi în campionat. Strategia antrenorului e clară: meciul de la Cluj trebuie bifat fără a-şi expune inutil cei mai importanţi jucători.

CFR Cluj – Celtic LIVE VIDEO. Ofertă de ultim moment pentru Dan Petrescu

Înainte de meciul decisiv al CFR-ului pentru calificarea în primăvara europeană, a apărut informaţia că Astana, echipă pe care clujenii au eliminat-o în drumul din preliminariile Ligii Campionilor, i-a făcut o ofertă concretă lui Dan Petrescu. Kazahii i-au pus pe masă un contract pe doi ani „Bursucului”, care e tentat să plece de la CFR pentru că nu vor fi investiţii în transferuri, iar plafonul salarial impus nu va fi depăşit.