CFR CLUJ CRAIOVA. Un meci cât un titlu! Toate calculele la jumătatea PLAY-OFF-ULUI din LIGA 1

CFR CLUJ CRAIOVA. Derby-ul etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1 se joacă duminică, de la ora 20:00, între CFR Cluj și Universitatea Craiova. Meciul ar putea fi decisiv pentru stabilirea campioanei, în condiţiile în care, cu o victorie, ardeleneii s-ar distanşa la 7 puncte de olteni! CFR Cluj - Craiova se vede la Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus.

26 iun. 2020, 18:54
CFR CLUJ CRAIOVA. Un meci cât un titlu! Toate calculele la jumătatea PLAY-OFF-ULUI din LIGA 1

CFR CLUJ CRAIOVA. CFR Cluj şi Craiova se întâlnesc, duminică, de la 20:00, într-o veritabilă finală a Ligii 1. CFR Cluj are şansa să se desprindă în fruntea clasamentului, în timp ce Craiova se poate apropia la un singur punct de lider, în cazul unei victorii. Despărţite de patru puncte în acest moment, CFR şi Craiova sunt în faţa unui meci de „6 puncte”.

CFR CLUJ – CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE în etapa a 5-a din PLAY OFF LIGA 1

CFR CLUJ CRAIOVA. Cele două formaţii au un parcurs perfect după reluarea sezonului, cu câte două victorii, iar Dan Petrescu şi Cristiano Bergodi vor să-şi prelungească perioada de invincibilitate. CFR Cluj nu a primit gol în partidele cu FCSB şi Botoşani, însă Craiova a arătat bine din punct de vedere ofensiv, iar bosniacul Elvir Koljic e în mare formă, cu trei reuşite în cele două meciuri jucate după reluarea campionatului.

CFR CLUJ CRAIOVA. Vineri s-a jucat Gaz Metan – FC Botoşani, scor 0-2, iar luni este programat meciul Astra – FCSB.

Clasament