CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE: Derby pentru play-off

CFR CLUJ - DINAMO LIVE VIDEO ONLINE: Al doilea meci al zilei din întrecerea internă le aduce față în față, în Gruia, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe CFR Cluj și Dinamo.

20 dec. 2015, 16:29
CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE: Derby pentru play-off

CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE. Cu 5 victorii în cele 11 meciuri jucate pe propriul teren, CFR Cluj e la 9 puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off. Ardelenii au șanse mici să mai prindă primele 6 poziții ale clasamentului chiar și în cazul în care vor primi de la TAS cele 6 puncte cu care au fost penalizați la începutul stagiunii, din cauza problemelor financiare.

CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO

Pentru gazde, meciul vine la câteva zile după victoria obținută la Iași, pe terenul lui CSMS, în sferturile de finală ale Cupei României. În întâlnirea de azi Coinceicao nu va putea conta pe Marc și Guima, ambii accidentați.

Tot după o victorie în sferturile Cupei vine și Dinamo. Echipa lui Rednic a învins dramatic Astra, cu un gol marcat la ultima fază. În campionat, câinii au 11 victorii din 22 de meciuri și în ultimele 6 etape au strâns 16 puncte din 18 posibile. Cosmin Matei și Anton sunt incerți pentru meciul din această seară.

CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE. ECHIPELE PROBABILE:

CFR Cluj (4-2-3-1): Vâtcă – Tiago Lopes, A. Mureşan, Larie, Camora – Gomelt, Petrucci – Jakolis, Cristian Lopez, Vitor Bruno – Beleck
Antrenor: Antonio Conceicao

Dinamo (4-2-3-1): Cerniauskas – Fai, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Nedelcearu, I. Şerban – B. Gavrilă, Palic, D. Rotariu – Gnohere
Antrenor: Mircea Rednic