CFR CLUJ – FARUL CONSTANŢA 1-0: Prima înfrângere pentru Hagi în noul sezon

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a V-a a Ligii I.

13 aug. 2021, 23:14
CFR CLUJ – FARUL CONSTANŢA 1-0: Prima înfrângere pentru Hagi în noul sezon

CFR CLUJ – FARUL CONSTANŢA 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 36, după ce portarul Aioani a scăpat nu a reuşit să reţină mingea.

CFR are 5 victorii din tot atâtea meciuri, în vreme ce Farul, care suferă primul eșec al stagiunii, rămâne pe locul 5. Runda următoare, „feroviarii” vor juca în deplasare la FC Argeș, în vreme ce Farul va primi vizita lui Dinamo.

 

UPDATE: Formaţia FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în primul meci al etapei a V-a a Ligii I.

CFR Cluj – Farul Constanța | LIVE VIDEO, ora 21:30, pe Digi Sport 1. Echipele de start

CFR CLUJ: Bălgrădean – Manea, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici – Rodriguez, Sigurjonsson, C. Deac – Petrila, Debeljuh, Chipciu
REZERVE: Hindrich, Camora, Bouhenna, Itu, Păun, Gîdea, Fica, Omrani, Alibec
ANTRENOR: Marius Șumudică

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer – Pires, Mladen, Artean – Chițu, Betancor, Pitu
REZERVE: Tordai, Ganea, Dobrosavlevici, Grameni, Buta, Ciobanu, Ad. Petre, N. Popescu, Bodișteanu
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

Ardelenii vin după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League, însă vor să-și aline tristețea cu a cincea victorie consecutivă în Liga 1, din tot atâtea meciuri. În față le vor sta elevii ”Regelui”. Farul este neînvinsă în primele patru etape, două victorii și două remize.

Gică Hagi suferă lovitura carierei. „Regele” fotbalului românesc, suspendat de Comisia de Disciplină
Gică Hagi nu va putea da indicații de pe bancă la meciul contra clujenilor, din cauza suspendării de două runde primite în urma incidentelor de la partida cu Sepsi.

CFR CLUJ – FARUL CONSTANŢA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT: „Dacă sunt obosit, înseamnă că nu m-am odihnit. Dacă veneam fresh, fardat, gelat, probabil m-aș fi odihnit. Nu, nu am reușit să mă odihnesc. Asta nu înseamnă că nu voi fi concentrat și nu voi fi același Șumudică.

Marius Şumudică, show la conferinţa de presă: „Messi? Ce a făcut Messi? Sper să n-am timp să mă duc să-l văd”
Totuși, am realizat ceva aici și mă gândesc la câțiva jucători. Petrila crește de la zi la zi, are trei goluri marcate și care sper ca vineri să joace bine, Manea care a jucat foarte bine și sunt foarte mulțumit de el. Sunt și nemulțumit de unii jucători care trebuie să se trezească și să înțeleagă că trebuie să dea mai mult, pentru că pot”, a spus Marius Şumudică înainte de meci.

https://www.youtube.com/watch?v=NkMZZSpT7-8