CFR Cluj înoată către titlu. A surclasat Mioveniul şi s-a distanţat la trei puncte de locul 2

Ardelenii au câştigat cu 5-0 o partidă disputată pe un teren inundat cu apă şi începută cu un sfert de oră întârziere, din cauza ploii care a transformat suprafaţa de joc într-o piscină.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 20:49
CFR Cluj înoată către titlu. A surclasat Mioveniul şi s-a distanţat la trei puncte de locul 2

CFR Cluj a făcut un pas important pentru câştigarea celui de-al treilea titlu de campioană din istorie, impunându-se cu scorul de 5-0 pe terenul lui CS Mioveni, în etapa a 33-a a Ligii I. Ardelenii s-au distanţat din nou la trei puncte de a doua clasată, FC Vaslui, iar până la finalul campionatului mai au de disputat restanţa cu Universitatea Cluj şi derby-ul cu Steaua.

Meciul de la Mioveni s-a disputat pe un teren inundat cu apă, dar cum o amânare ar fi dat total peste cap programul lui CFR, arbitrul Robert Dumitru a decis disputarea partidei. Aceasta a început totuşi cu 15 minute întârziere, din cauza ploii căzute din abundenţă şi care a transformat suprafaţa de joc într-o piscină. Nici aşa CFR-ul nu s-a „înecat” însă. P

antelis Kapetanos a deschis scorul în minutul 28 şi după doar un minut avantajul de pe tabelă s-a dublat. Modou Sougou a înscris pentru 2-0, iar până la pauză Kapetanos a mai înscris o dată, din centrarea lui Rui Pedro. Festivalul de goluri a continuat şi în partea secundă. Rui Pedro a pus umărul şi la golul înscris de Maftei (min. 61), cu o nouă centrare perfectă, iar patru minute mai târziu CFR-ul a primit un penalty după intervenţia lui Voicu asupra lui Nicoară. Sougou şi-a trecut în cont „dubla”, iar scorul final a fost 5-0 pentru CFR.

Astăzi sunt programate în Liga I partidele Gaz Metan Mediaş – Concordia Chiajna (ora 16.00), Sportul Studenţesc – Rapid (ora 18.00) şi Oţelul – FC Vaslui (ora 21.30).

Clasament

1. CFR Cluj     67p     32 jocuri

2. FC Vaslui    64p      32 jocuri

3. Steaua       62p      32 jocuri

4. Dinamo      59p      32 jocuri

5. Rapid         58p      32 jocuri