CFR CLUJ – POLI TIMISOARA 1-0: Bănăţenii acuză arbitrajul

CFR CLUJ - POLI TIMISOARA 1-0: Daniel Stanciu, președintele lui ACS Poli, dă vina pe arbitraj după înfrîngerea formației sale în fața ardelenilor de la CFR, scor 0-1.

19 iul. 2015, 17:56
CFR CLUJ – POLI TIMISOARA  1-0: Bănăţenii acuză arbitrajul

UPDATE: CFR Cluj a cîștigat primul meci din acest sezon pe propriul teren în fața timișorenilor de la ACS Poli, scor 1-0, după golul marcat de Jakolis.

Cele două formații s-au contrat în prima parte a meciului fără ca vreuna dintre ele să-și creeze vreo mare ocazie. Repriza secundă a fost mai animată, primul care l-a pus la încercare pe Kirschtein a fost Camora, însă șutul său puternic din afara careului a fost respins de portar în corner.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 57 de Jakolis. Fotbalistul ardelenilor a prins un șut superb de la 20 de metri și l-a păcălit pe portarul timișorean.

Daniel Stanciu, președintele lui ACS Poli, dă vina pe arbitraj după înfrîngerea formației sale în fața ardelenilor de la CFR, scor 0-1.

„Am pus puține probleme la poarta CFR-ului. Nici ei n-au jucat prea bine, dar au dat un gol cînd trebuia să primim fault la Melinte. Asta e, nu căutăm alibi.

Am avut momente foarte bune, dar din păcate mai bifăm un meci cu 0 puncte. La meciul cu Dinamo vom arăta și noi ca o echipă de Liga 1. Dan Alexa e catalizatorul acestei echipe. Trebuie să rămînem în Liga 1″, a spus Stanciu la Digisport.

CFR CLUJ – POLI TIMISOARA LIVE VIDEO DIGI SPORT CFR Cluj caută prima victorie a sezonului, după remiza din prima etapă, 2-2 pe terenul Viitorului, meci în care echipa lui Dican a condus cu 2-0.

De cealaltă parte, Poli Timișoara a pierdut cu Pandurii pe teren propriu, scor 0-1, iar la Cluj nu se va putea baza pe Gabi Cânu, care a văzut cartonașul roșu în duelul cu gorjenii. În plus, eliminat în același meci, Dan Alexa este suspendat și nu poate sta pe banca tehnică.

CFR CLUJ – POLI TIMISOARA LIVE VIDEO DIGI SPORT, ECHIPELE PROBABILE

CFR: Marc – Coelho, Goian, Larie, Camora – Lopes, N. Roșu, Petrucci, Jakolis – Guima, C. Lopez

Antrenor: Francisc Dican

Poli Timișoara: Kirschstein – Belu, Melinte, Bocșan, D. Popescu – Poparadu, O. Popescu – Llorente, J. Hernandez, Curtean – Elek

Antrenor: Dan Alexa

CFR Cluj – Poli Timișoara este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, ora 18:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!