CFR Cluj va juca împotriva lui Dinamo Zagreb dacă ajunge în turul II din Champions League. Meciul va avea loc în România

CFR Cluj va juca în turul II preliminar din Champions League cu Dinamo Zagreb, dacă va trece de Floriana FC. Partida contra croaților se va juca la Cluj.Napova, într-o singură manșă.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 09:50
CFR Cluj va juca împotriva lui Dinamo Zagreb dacă ajunge în turul II din Champions League. Meciul va avea loc în România

CFR Cluj va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Champions League, indiferent de turul preliminar. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL. Prezența în play-off-ul Ligii garantează accesul în grupele Europa League.

CFR Cluj începe aventura în Champions League în Malta. FCSB, Craiova şi Botoşani, adversari puternici în Europa League

CFR Cluj nu a fost cap de serie la tragerea de luni, așa că adversara se alegea dintre Celtic, Dinamo Zagreb și Young Boys. Elevii lui Dan Petrescu vor avea o misiune dificilă, urmând a întâlni campioana Croației. Dinamo Zagreb, echipă antrenată de Zoran Mamic, a obținut 80 de puncte în 36 de meciuri în sezonul trecut, cu 15 peste rivala Lokomotiva Zagreb. Noul sezon din Croația va debuta pe 15 august.