Chakra ta de putere in functie de zodie

Stiai ca fiecare om are o chakra dominanta? Vei afla in acest articol care sunt cele 7 chakre si care este chakra ta de putere, in functie de zodia ta.

22 nov. 2020, 16:28
Chakra ta de putere in functie de zodie
Chakra ta de putere in functie de zodie

Chakra ta poate fi aflata usor. Este un cuvânt din limba sanscrită care se traduce prin roată sau cerc. Chakra este un concept filosofic care se referă la vârtejuri în formă de cerc care, conform medicinei indiene tradiționale, ar exista în corpul uman. Deși există mulți susținători contemporani ai conceptului [necesită citare], din cauza naturii subtile a subiectului, știința modernă nu a dovedit existența sau inexistența chakrelor.

Cele 7 chakre
Pentru inceput, ar trebui sa stii ca chakrele, aceste discuri energetice, sunt conectate cu noi nu doar la nivel spiritual, ci si la nivel fizic, emotional si mental. Cum functioneaza chakrele? Potrivit traditiei hinduse, scopul chakrelor este sa stabilizeze emotiile si sa garanteze functionarea optima a corpului, precum si la dezvoltarea clarvederii.

Toti oamenii au, in total 7 chakre, distribuite la nivelul corpului, legate de anumite organe. Fiecare are o anumita culoare.

1. Chakra coroanei (Sahasrara)
Este ultimul disc de energie, aflat la nivelul capului, care influenteaza tot ce are legatura cu mintea, cum ar fi intelegerea si cunostintele.

2. Chakra celui de-al treilea ochi (Ajna)
Este punctul de energie localizat in frunte si este legat de intuitie si clarviziune, imaginatie si perfectiune. De asemenea, este expresia materiala a ceea ce denumit al saselea simt.

Horoscop noiembrie 2020 Mihai Voropchievici. Ce le aşteaptă pe zodii în ultima lună de toamnă. Previziuni rune
3. Chakra gatului (Vishuddha)
Acesta este un centru energetic catalizator, situat in centrul gatului, care are abilitati unice creative si de comunicare.

4. Chakra inimii (Anahata)
Localizat in centrul pieptului, acest punct energetic este asociat cu iubirea pura, compasiunea, empatia, iertarea.

Citeste AICI despre cristalul care deblocheaza chakra inimii!

5. Chakra plexului solar (Manipura)
Localizat in abdomen, acest punct energetic guverneaza puterea personala, dorinta, simtul transformarii.

6. Chakra sacrala (Svadhishthana)
Situat in zona ombilicului, acest punct energetic influenteaza atat emotiile, cat si sexualitatea.

7. Chakra radacina  (Muladhara)
Situat in zona perineului, acest element energetic catalizator este asociat instinctului de supravietuire.

Chakra ta de putere in functie de zodie

Acum ca ai aflat informatii despre fiecare chakra in parte, iata care este chakra ta de putere, in functie de zodia in care te-ai nascut. Vei intelege astfel mai multe despre personalitatea ta si a celor dragi tie.

BERBEC: Chakra plexului solar
Berbecul este un semn de Foc, de aceea nu poate concepe viata fara pasiune, libertate. Spiritul sau plin de energie este condus de Manipura, chakra plexului solar.

Chakra dominanta pentru Berbec este legata de ego, de transmiterea constiintei si de conversia sentimentelor si emotiilor in idei, configurandu-se o sursa importanta de inspiratie. Aceasta chakra serveste pentru a domina vointa si a calma furia, ceea ce Berbecului ii cam lipseste. Culoarea acestei chakre este galbena, iar piatra ideala va avea tot culoare galbena: citrin, ochi de tigru, piatra soarelui.

TAUR: Chakra radacina
Taurul este una din zodiile fundamentale ale zodiacului, iar aceasta caracteristica nu va trece neobservata cand vine vorba despre a deveni ce chakra este dominanta. La urma urmei, Taurul este una dintre cele mai conservatoare si inflexibile zodii. Este putin probabil sa se schimbe. De aceea, Chakra  ta de putere este Muladhara (chakra radacina). Primul punct energetic este legat de structura celulara, glandele suprarenale, precum si de sistemul scheletic, digestiv inferior si sange.

Pentru ca este de culoare rosie, pentru chakra radacina sunt potrivite pietre precum rubinul, coralul rosu, granatul si jaspul rosu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri