Ilie Năstase, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan. „Nu îi e rușine, așa, un pic?”

Ilie Năstase (75 ani) l-a atacat dur pe Nicuşor Dan (52 de ani) după ce a așteptat mai bine de trei luni un răspuns legat de muzeul pe care primul număr ATP din istoria tenisului vrea să-l deschidă în Bucureşti.

22 iun. 2022, 16:38
Ilie Năstase, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan. „Nu îi e rușine, așa, un pic?”
Ilie Năstase, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan

Ilie Năstase, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan. Legendarul sportiv a mărturisit că nu mai suportă de cât timp este ignorat de primarul Capitalei și are de gând să acționeze în acest sens. Totodată, Ilie Năstase a precizat că va suporta toate costurile muzeului și că va asigura singur materialele de colecție pe care dorește să le arate publicului larg.

Apare primul film despre viaţa lui Ilie Năstase. Cine îl face şi cum se va numi

„O să fac și muzeul, dar domnul ăsta care e la Primărie nu prea m-a băgat în seamă. Acum trei luni am dus proiectul și nici măcar nu mi-a returnat proiectul să îmi spună dacă se poate sau nu. Am înțeles că el nici măcar nu e din București, e din Făgăraș! Ce are omul ăsta din Făgăraș cu Bucureștiul? Asta chiar nu înțeleg! Urât! Urât! I-am cerut acolo în parcul Herăstrău, unde trec toți copiii și sunt și niște statui. Avem cea mai mare statuie a unui general care nici măcar nu e român! Alo! Să se trezească și el puțin! Că mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie și o să îi întreb pe cetățenii care trec pe cine preferă: un general român sau unul francez? E o rușine, domne! Avem noi vreo statuie la Paris a lui Brâncuși sau vreun om de-al nostru? Mi-e rușine, domne! Eu plătesc tot! Și statuie și muzeu, chiria pe spațiu. Aduc trofeele mele, totul. Ce vrea mai mult, fratele meu? Nu îi e rușine, așa un pic?”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Ilie Năstase, reacţie furibundă după ce ministrul Eduard Novak nu a știut Imnul României

Ilie Năstase, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan. Se pare că Primăria Capitalei nu este de acord să îi ofere spațiul lui Ilie Năstase, iar Nicușor Dan a dat vina pe un alt oficial al administrației. „De trei luni nu mi-a dat niciun răspuns. Am fost la el în audiență. Mi-a spus doar că nu crede pentru că arhitectul șef nu prea dă voie acolo că e iarbă. Păi, acolo sunt chioșcuri! Se vinde alcool, bere, ce vreți dumneavoastră! Dar un muzeu nu e frumos în Parcul Herăstrău! E urât! Voiam să îmi dea și mie o bucățică. Plătesc chirie pe teren, nu am nevoie de nimic! Dar cu jegul care e în parc e bine! Nu mai fac muzeu în România! Mă duc și eu la Budapesta și fac acolo. Că e mai aproape. Sau în Bulgaria. Am văzut că la Varna la muzeul lor de ceară sunt eu și cu Simona Halep”, a mai spus Ilie Năstase.