Ilie Năstase şi Ioana fac ultimele pregătiri pentru nunta cu 400 de invitaţi. Tenismenul va purta uniforma de general

Ilie Năstase se pregăteşte pentru nunta cu 400 de invitaţi din familia lui. Fiul Ioanei Simion, soţia sa, urmeayă să se însoare pe 1 iulie.

30 iun. 2022, 09:30
Ilie Năstase şi Ioana fac ultimele pregătiri pentru nunta cu 400 de invitaţi. Tenismenul va purta uniforma de general

Evenimentul va avea loc pe plajă, la Mamaia. Ioana Simion a devenit deja bunică fiindcă fiul ei şi viitoare soţia sunt părinţii unei fete.

Soţia lui Ilie Năstase a venit cu detalii despre marele eveniment şi a spus cum decurg pregătirile în momentul de faţă.

„Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Da, păi, chiar mai devreme vorbeam despre asta. Practic, două zile! Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot!

M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți au crescut împreună! Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat Ioana Năstase pentru antenastars.ro.

Citeşte şi Ilie Năstase, un tată generos. Ce cadou i-a oferit fiicei sale: „E un om extraordinar!” (FOTO)

Ilie Năstase s-a pregătit de nuntă cu costumul de general al Armatei Române. În acest fel s-a îmbrăcat şi la nunta Simonei Halep. Atmosfera va fi întreţinută de manelistul Adrian Minune. Aceasta a fost surpriza pe care i-a pregătit-o Ioana Simion fiului ei.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări.

Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur.

Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința„, a mai spus Ioana, pentru click.ro.

Citeşte şi Ilie Năstase, speriat de un posibil război în România: „Mie mi-e frică, plus că nu suntem pregătiţi”