Chef Cătălin Scărlătescu, pe patul de spital! Ce a pățit fostul jurat de la „Chefi la cuțite”

Chef Cătălin Scărlătescu a postat o fotografie de pe patul de spital, bandajat la ochi și cu branula în mână. Ce a pățit fostul jurat de la „Chefi la cuțite”.

18 ian. 2024, 15:01
Chef Cătălin Scărlătescu, pe patul de spital! Ce a pățit fostul jurat de la „Chefi la cuțite”
Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns pe patul de spital

Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la cooking-show-ul „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a postat, pe Instagram, o fotografie prin care și-a alarmat fanii. Toți au sărit să-l întrebe ce a pățit. Simpaticul bucătar s-a pozat pe patul de spital, cu ochiul bandajat și branula în mână. Fără să dea prea multe detalii, vedeta a postat fotografia, în descrierea căreia a scris: „Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”, etichetându-i pe foștii săi colegi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Citește și: Fanii „Chefi la cuțite” îi plâng pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea: „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”

Fanii speriați l-au întrebat imediat pe fostul jurat de la Antena 1 ce i s-a întâmplat, dar acesta nu a oferit până la acest moment prea multe detalii. Mesajele de susținere au curs lanț.

„Multă sănătate”, „Sănătate multă și recuperare rapidă”, „Nu mor caii când vor câinii!”, „Bunul Dumnezeu să te aibă în grijă, vindecare grabnica!”, „Sper ca sunteți bine!”, „Auăleu! Sănatate, Chef!”, „Ce ai pățit chef Catalinnn????Sănătate cu carul..!!!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Cătălin Scărlătescu pe Instagram, din partea fanilor săi.

Citește și: Anunțul lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 a anunțat jurații de la Chefi la cuțite: „Pe asta nu se pune praful”

Cătălin Scărlătescu, alături de foștii colegi

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea continuă să țină legătura. Dumitrescu a postat pe Instagram o poză cu el și foștii colegi, iar fotografia a strâns numeroase aprecieri și comentarii din partea fanilor.

„Când băieții se adună şi mâncarea este bună!”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei în care apare alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.