Anunțul lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 a anunțat jurații de la Chefi la cuțite: „Pe asta nu se pune praful”

Anunțul lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 a anunțat jurații de la Chefi la cuțite. Schimbare majoră a avut loc în emisiunea culinară, după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și-au dat demisia. Cei trei nu au făcut prea multe declarații pe acest subiect, pentru că trustul i-a dat în judecată.

13 dec. 2023, 23:02
Anunțul lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 a anunțat jurații de la Chefi la cuțite: „Pe asta nu se pune praful”
Anunțul lui Cătălin Scărlătescu

Anunțul lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 a anunțat jurații de la Chefi la cuțite. Chiar în ziua în care au fost făcute publice oficial numele celor patru chefi care vor juriza show-ul culinar, celebrul bucătar își lansa cel mai recent proiect, pentru care a filmat săptămâni la rând.

Citește și: Incredibil! Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: „Ofer o singură stea”

Anunțul lui Cătălin Scărlătescu după ce Antena 1 a anunțat jurații de la Chefi la cuțite

În urmă cu câteva săptămâni, după ce și-a dat demisia de la „Chefi la cuțite” alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu a anunțat că a început filmările pentru noul său proiect online. Este vorba despre „Grătar de călător”, în cadrul căruia bucătarul gătește diferite rețete. Nu e singur în acest proiect, îl are alături pe prietenul său, Gache.

Am avut bucuria de a filma Grătar de călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă 😀. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram, despre proiectul lui care e transmis online.

Pe data de 13 decembrie a avut loc premiera proiectului său online, de la ora 20.00.  „Dragilor, astăzi este o zi mare pentru mine, prietenii mei și familia noastră 🙏 În curând lansăm Grătar de Călător! Fiți pe faza, la ora 20:00 revin cu linkul”, a scris Scărlătescu pe Instagram, unde a și postat o fotografie în care apare alături de noul lui coleg.