America Express – Drumul Aurului 2023 începe la Antena 1 cu o premieră maraton. Imagini inedite cu cele nouă perechi aflate la prima probă din concurs

Reality show-ul America Express - Drumul Aurului începe, duminică, 15 ianuarie, la Antena 1, cu o premieră maraton. Cursa celor nouă concurenți poate fi urmărită duminică de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

15 ian. 2023, 19:49

America Express – Drumul Aurului 2023 începe la Antena 1 cu o premieră maraton. Cursa începe în inima fierbinte a Americii Latine, iar cele nouă perechi de concurenți care au traversat Atlanticul, pornesc pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Acestea vor străbate peste 7.000 de kilometrii pe teritoriile a trei țări exotice.

Citește și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

America Express – Drumul Aurului 2023 începe la Antena 1 cu o premieră maraton 

Cele nouă perechi vor porni în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. „America Express” care îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care va trece trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Vedetele vor fi nevoite să trăiască timp de mai multe săptămâni cu doar 1 euro pe zi, fără transport și fără cazare. Astfel, concurenții își vor testa limitele și vor trăi cea mai intensă experiență din viața lor.

Duminică seară, la ora 20:00, Irina Fodor va rosti în Mexic cuvintele: ”Să înceapă America Express”. Alături de ea vor fi Oase şi actorul Marius Damian, care au prezentat în aceeași formulă și „Asia Express”, sezonul 4.

Și în acest sezon, Oase și Marius Damian le vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și tradițiile locale și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia așa cum nu s-a mai văzut până acum la televizor.

Cele nouă perechi care pornesc în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România sunt formate din chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.
Citește și Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express? Ce spun despre această experienţă