Chef Florin Dumitrescu a spus ce are în frigider. Cele mai surprinzătoare alimente! VIDEO

În cadrul podcastului „Aproximativ Discuții” cu Gojira, chef Florin Dumitrescu a fost întrebat ce avea, la acel moment, în frigider.

17 sept. 2023, 13:37
Chef Florin Dumitrescu a spus ce are în frigider. Cele mai surprinzătoare alimente! VIDEO

Chef Florin Dumitrescu a spus ce are în frigider. „Unt, kefir de capră, iaurt de capră, legume și fructe de sezon, adică roșii, castraveți, ardei gras, pepene galben, pepene roșu, ciorbă de pui cu tarhon și cu iaurt de capră. Și eu, dar și fetele mele avem intoleranță la lactoză. Toate acestea le facem pe bază de capră pentru că este singurul lactat pe care putem să-l digerăm. Mai am în frigider niște ardei cu dovlecei umpluți cu carne, niște șnițele și niște salată de vinete. Cam asta este în frigider. Și niște pulpe de pui”, a zis chef Florin Dumitrescu la podcastul lui Gojira.

Chef Florin Dumitrescu, declaraţia care va înfuria 20 de milioane de români: „Imaginează-ți că România este o țară de ciobani”

„Când eram burlac, la mine în casă era kefir expirat pentru că nu aveam timp să cumpăr altul și îl mâncam în cadă. Înainte să plec la muncă, stăteam în apă rece în cadă să îmi revin pentru că mă dureau picioarele și mâncam iaurt. Era singurul moment în care puteam să mănânc ceva. Și mâncam iaurt expirat. Și înainte să plec, luam o ciocolățică din coșul cu ciocolată care era pus pe frigider.

Asta mâncam. Nu aveam altceva în casă. Iar la serviciu nu mâncam pentru că nu aveam timp. După ce terminam munca, uneori mă opream, în drum spre casă, să-mi iau un pui rotisat, pulpele de pui de la rotiseria de pe Dacia. Era cel mai bun loc din tot orașul unde puteai să mănânci pui”, a mai zis chef Florin Dumitrescu.

Alimentul extrem de nociv pe care-l consumăm zilnic. Chef Florin Dumitrescu a renunțat la el după o întâmplare petrecută în brutăria unui prieten: „Afânătorul pe care-l băga în aluat i-a curs din bidon și a făcut gaură în beton”