Chef Florin Dumitrescu dă lecții de omenie și bucătărie pe internet: „Ați fost nesimțiți! Chiar îmi plăcea, păcat!”

Florin Dumitrescu a fost scos din sărite. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a răbufnit în mediul online și a spus tot ce îl supără.

23 ian. 2024, 16:58
Chef Florin Dumitrescu dă lecții de omenie și bucătărie pe internet: „Ați fost nesimțiți! Chiar îmi plăcea, păcat!”
Florin Dumitrescu, scos din sărite de un restaurant

Deranjat de o situație neplăcută, Florin Dumitrescu a profitat de faptul că are o comunitate mare în mediul online și și-a spus nemulțumirea pe internet. Ce l-a deranjat atât de tare pe fostul jurat de la Chefi la cuțite.

De când și-a dat demisia de la emisiunea de la Antena 1, Florin Dumitrescu comunică mai des cu fanii săi. Pe Instagram are o mulțime de urmăritori cărora le oferă detașii despre viața sa. Aici i-a anunțat când s-a întors la muncă, când a avut vreun motiv de bucurie sau când a avut o problemă. Recent, fosta vedetă de la Chefi la cuțite a intrat în scandal cu un restaurant din Elveția.

Citește și: Fanii „Chefi la cuțite” îi plâng pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea: „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”

Bucătarul le-a atras atenția că afumă mult prea tare carnea, apoi a observat că pagina de Instagram a fost închisă.

„Deci nu pot să cred că ăstia de la Beef, ăștia de la cârciuma din Elveția care afumă carnea în Jasper ca la nebuni și-au închis pagina de Instagram.

Ei mi-au trimis mie un mesaj de rahat. Eu n-am zis nimic, le-am zis doar că de aia prefer Big Green Egg. Am avut discuția asta cu Iosif (Ștefănescu, n.r.) la el la cârciumă la Osho.

Unde el a încercat luni de zile tot felul de teste cum să nu îi mai afume grătarul și a reușit omul, într-un final, să nu-i mai afume grătarul, că mâncarea la Osho e foarte bună”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.

Citește și: Florin Dumitrescu, ușurat după ce a renunțat la Chefi la Cuțite. ”N-avea nicio legătură. Sunt fericit că s-a terminat”

După mai multe verificări, Florin Dumitrescu și-a dat seama că ar fi putut primi block de la reprezentanții restaurantului. A verificat și de pe pagina soției sale și a avut parte de aceeași surpriză.

„Da mă, mi-am luat block, nu cred. Mi-am luat block de la un restaurant din Elveția. Îmi cer scuze. Ba nu, nu-mi cer scuze. Ați fost nesimțiți! Am crezut că mi-au dat block inițial, nu știu dacă am avut block până acum, dar nici de pe telefonul Cristinei nu i-am găsit.

E o cretinătate, dacă ar fi să îmi închid pagina de Instagram pentru fiecare mesaj cu o părere pe care l-am primit… Doamne ferește! Îți dai seama, aveam beef cu un restaurant din Elveția, steak house. Chiar îmi plăcea, păcat! Dar pe bune, nu lăsați carnea în fumul ăla, că e toxic”, a completat Florin Dumitrescu.