Florin Dumitrescu, ușurat după ce a renunțat la Chefi la Cuțite. ”N-avea nicio legătură. Sunt fericit că s-a terminat”

Florin Dumitrescu a fost în atenția publicului românesc pentru o lungă perioadă. Emisiunea ”Chefi la Cuțite” este una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune, însă de acum, cei trei bucătari nu vor mai putea fi văzuți pe Antena1. Recent, Dumitrescu a lăsat să se înțeleagă că nu este deloc dezamăgit de situație, ba chiar a mărturisit că se simte fericit.

25 dec. 2023, 16:47
Florin Dumitrescu, ușurat după ce a renunțat la Chefi la Cuțite. ”N-avea nicio legătură. Sunt fericit că s-a terminat”

Florin Dumitrescu s-a arătat bucuros că a scăpat de la Chefi la Cuțite.

Citeşte şi Chef Florin Dumitrescu, primul Crăciun fără job la TV. Ce planuri are fostul jurat de la Chefi la Cuțite pentru 2024

Bucătarul a fost dat în judecată, după ce a încetat să se mai prezinte la filmările pentru noul sezon al emisiunii culinare, dar nu apărut afectat de situația asta, dimpotrivă, Florin Dumitrescu a lăsat să se înțeleagă că este fericit pentru că a scăpat de stres.

Florin Dumitrescu a vorbit în cel mai recent interviu despre viața de după Chefi la Cuțite. El a fost alături de bunul său prieten, Cătălin Scărlătescu, la lansarea primei cărți digitale de bucate din România.

”Eu nu sunt om de business”

Dumitrescu stat de vorbă cu reprezentanții mass-media și a dezvăluit că și-a stabilit deja planurile pentru anul viitor.

Faimosul bucătar a afirmat, printre altele, că dorește să implementeze noi mijloace de ajutare și ghidare a publicului în bucătărie. De asemenea, pentru noul an, Dumitrescu își dorește sănătate pentru el și familia sa.

„Să fiu sănătos eu și familia, pe primul loc. Și să vedem, că acum suntem în planuri foarte mari să dezvoltăm chestii multe împreună. Eu nu sunt om de business. Mă refer la chestii care să ajute oamenii să își aplice pasiunea pentru gătit în mai multe forme. Primul pas l-a făcut Cătălin cu a sa carte. E mai mult decât un PDF, dacă trebuie să îți faci cont, deja e mai mult de atât”, a afirmat fostul jurat al emisiunii ”Chefi la Cuțite”.

Întrebat dacă se bucură că s-a terminat proiectul ”Chefi la Cuțite”, Florin Dumitrescu a făcut următoarele afirmații:

„N-am văzut-o niciodată așa. E bună întrebarea. Sincer, am avut sentimente contradictorii. Acum nu mai am. Sunt fericit că s-a terminat”, a mai spus faimosul bucătar, potrivit cancan.ro.

El a mai spus că decizia de a se retrage din proiectul pus la cale de Mona Segall nu a avut nicio legătură cu partea financiară.

Citește și Ce spune Florin Dumitrescu despre noul juriu de la „Chefi la cuţite”. De ce a plecat, de fapt, de la Antena 1

„N-am ajuns cumva să închidem un ciclu de cerere și ofertă care n-avea nicio legătură cu partea financiară”, a adăugat chef Florin Dumitrescu, potrivit Playsport.