Chef Florin Dumitrescu, despre plecarea de la Antena 1. Bucătarul nu a reunțat la Chefi la Cuțite din cauza banilor: „Până una alta, speculați, vă rog!”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au decis să încheie colaborarea cu Antena 1, după șapte ani, iar acum au început să vorbească, după ce au fost dați în juecată.

05 dec. 2023, 13:03
Chef Florin Dumitrescu, despre plecarea de la Antena 1. Bucătarul nu a reunțat la Chefi la Cuțite din cauza banilor: „Până una alta, speculați, vă rog!”
Florin Dumitrescu, despre plecarea de la Antena 1

Antena 1 e la cuțite cu cei trei chefi de la celebra emisiune culinară – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Postul de televiziune a anunțat la începutul de octombrie că intenționează să aducă un nou juriu la Chefi la Cuțite, pentru că cei trei jurați au refuzat să mai participe la filmările pentru noul sezon, care ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie. Aceștia au invocat oboseala.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, momentul adevărului despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Pe cine acuză pentru încheierea colaborării cu Antena 1 și ce spune despre Mona Segall

Postul de televiziune a decis să-i dea în judecată pe fiecare. Florin Dumitrescu a făcut câteva clarificări, pe internet, alegând să răspundă întrebărilor fanilor săi. Întrebat despre motivul plecătii de la Chefi la Cuțite, acesta a răspuns:

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta”, a mărturisit el.

În plus, la întrebarea dacă va mai apărea la TV, Florin Dumitrescu a răspuns: „Nu cred. Voi fi online”.

Într-o altă postare, Dumitrescu lasă de înțeles că nu are voie să vorbească nimic despre plecarea de la Antena 1, cel mai probabil prin contract.

„Citesc şi eu ce citiţi şi voi, diferenţa între mine şi voi este că eu nu am voie să am păreri despre ce mi se întâmplă! Ciudat, nu? Până una alta, speculaţi, vă rog!”

Și Cătălin Scărlătescu a vorbit despre procesul cu Antena 1. El a dezvăluit că a aflat din presă că a fost acționat în instanță și că nu a primit încă nimic oficial.

Citește și: Antena 1 vrea să-i oblige pe cei trei “Chefi la cuțite” în instanță să revină cu forța la emisiune. Ce cer avocații trustului de la cei trei bucătari. Nu mai vor daune materiale, vor reluarea filmărilor și a emisiunii

„Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vaga idee. Oficial, nu ştiu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanţă, o să văd şi eu ce pretenţii au”, a spus Scărlătescu pentru Cancan.

În ceea ce privește informațiile care s-au vehiculat, potrivit cărora cei trei chefi ar fi cerut mai mulți bani pentru a continua emisiunea, Cătălin Scărlătescu spune că sunt minciuni.

„Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuţie de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poţi să-mi scoţi oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se ştie ea, noi, nu”,