Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia: „Cel mai cald om pe care l-am cunoscut”

Chef Florin Dumitrescu a scris un mesaj pe reţelele de socializare după moartea lui Sissoko Sidia. Juratul de la Chefi la cuţite se află în Grecia, unde filmează pentru emisiunea "Chefi fără limite", de la Antena 1. Vestea că Sissoko Sidia a murit l-a întristat profund.

21 oct. 2021, 19:26
Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia: „Cel mai cald om pe care l-am cunoscut”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia

Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia. Bărbatul a participat la show-ul culinar MasterChef, de la PRO TV, în 2012, în sezonul 1, iar jurați erau chef Dumitrescu, chef Bontea și chef Scărlătescu.

Citeşte şi: Primele imagini de la Chefi fără limite, cel mai nou show culinar cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu 

Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia

Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins azi. Drum lin, dragă Sissoko! O să rămâi în inimile noastre mereu!”, este mesajul pe care Florin Dumitrescu l-a scris pe Facebook.

Sissoko Sidia a fost găsit mort în apartamentul său. Se pare că acesta ar fi fost infectat cu Covid-19. Zeci de fani, prieteni și apropiați au lăsat mesaje emoționante pe pagina acestuia de socializare.

Sissoko Sidia a fost unul dintre cei mai carismatici și mai îndrăgiți concurenți de la Masterchef. Acesta a participat în primul sezon al producției, în anul 2012. La momentul respectiv, cunoscutul bucătar povestea că a fost înscris în competiție de iubita sa.

Simpaticul concurent a rămas în memoria publicului datorită modului foarte deschis în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului, acesta neferindu-se să ţipe sau să sară în sus de bucurie când îi reuşea câte un preparat.

După ce a participat la Masterchef, Sissoko Sidia și-a realizat cel mai mare vis. Și-a luat diploma de bucătar. A lucrat în bucătăriile mai multor restaurante de pe Valea Prahovei și a organizat cursuri de bucătari pentru tineri.