Chefi la cuţite nu se mai filmează. Ce pregătesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, pentru fani: Cred că o să iasă ceva foarte tare!

Un nou cooking show care îi are protagonişti pe chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu e în plină pregătire, la Antena 1. Filmările vor avea loc în Grecia.

24 sept. 2021, 11:09
Chefi la cuţite nu se mai filmează. Ce pregătesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, pentru fani: Cred că o să iasă ceva foarte tare!

Chefi la cuţite nu se mai filmează. „Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în însulele Greceşti Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos.

Chefi la cuţite nu se mai filmează. Ce pregătesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, pentru fani: Cred că o să iasă ceva foarte tare!

Emisiunea se va filma în această toamnă și va fi difuzată anul viitor, potrivit Paginademedia.ro. „Chefi fără limite” are un format diferit faţă de „Chefi la cuţite”.

Ca şi la cealalată emisiune, cei trei chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că poate depăşi orice barieră.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătescu, scrie a1.ro.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.

Noua emisiune va fi prezentată de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau. Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.”, a declarat Irina Fodor.

Citeşte şi: Locul surprinzător în care Narcisa Birjaru a ajuns să lucreze, chiar dacă a câştigat marele premiu de 30.000 de euro la Chefi la Cuţite: „Este noua mea familie”


loading...
Partenerii noștri