Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după ce soția lui, Cristina, a fost dată în judecată de Antena 1: „Deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii”

Antena Group a intentat noi acțiuni împotriva celor trei foști jurați de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Printre pârâți se află și soția lui chef Dumitrescu, Cristina.

13 mart. 2024, 14:07
Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după ce soția lui, Cristina, a fost dată în judecată de Antena 1: „Deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii”
Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după ce a fost dat în judecată de Antena 1, din nou

Antena 1 a deschis al treilea proces împotriva foștilor jurați de la Chefi la cuțite.Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost acționați în judecată de compania media pentru prima dată pe 23 noiembrie 2023, obiectul fiind „obligarea să execute contractul de prestații artistice”. Ulterior, Antena Group a mai deschis câte un proces pentru fiecare chef pe data de 8 decembrie. În acest caz, obiectul a fost „pretenții”, iar materia „litigii cu profesioniștii”.

Citește și: Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, dată în judecată de Antena 1! Războiul ia amploare, trustul a deschis un nou proces împotriva foștilor jurați de la Chefi la cuțite

Antena Group a deschis noi acțiuni în instanță împotriva celor trei chefi în data de 12 martie 2024, iar printre pârâți se află și soția lui Florin Dumitrescu, Cristina.  Acesta a avut o primă reacție, după ce Antena 1 l-a dat în judecată a treia oară.

Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după ce a fost dat în judecată pentru a treia oară

„Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii. Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și fosti angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, 

a scris Florin Dumitrescu, pe Instagram.

Citește și: Cătălin Scărlătescu tună şi fulgeră în privinţa procesului cu Antena 1: „Și-au permis să nu ne dea banii, o să plătească”