Chef Florin Dumitrescu, primul Crăciun fără job la TV. Ce planuri are fostul jurat de la Chefi la Cuțite pentru 2024

Chef Florin Dumitrescu va avea primul lui Crăciun fără job în televiziune. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a vorbit în această perioadă despre familie și despre ce își dorește să primească de la Moș Crăciun.

21 dec. 2023, 20:30
Chef Florin Dumitrescu, primul Crăciun fără job la TV. Ce planuri are fostul jurat de la Chefi la Cuțite pentru 2024

Chef Florin Dumitrescu le-a spus internauților că, deși e o perioadă credincioasă, anul acesta n-a apucat să țină Postul Crăciunului fiindcă a fost implicat în multe proiecte și a trebuit să guste din mâncare.

„Nu am avut nici o șansă să țin acest post. Am avut un proiect de restaurant unde a trebuit să gust ce am făcut. (…) Sunt credincios și mi se pare important să crezi. E alegerea fiecăruia în ce crede, dar trebuie să crezi în ceva. Chiar și ateii cred în ceva. Eu cred în credința mea și merg la biserică, dar nu am obligat pe nimeni să facă vreodată ce fac eu, sau să creadă în ce cred eu. Cred în Dumnezeu, cred în Moș Crăciun și cred într-o singură dragoste adevărată pe durata vieții unui om”, a spus Florin Dumitrescu pentru fanii lui.

Citește și Cum ajuns Silviu Prigoană să aibă o pensie lunară de 11.000 de euro. Mesaj viral transmis lui Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerşea azi milă!”

Chef Florin Dumitrescu e apreciat de mulți ca fiind unul dintre cei mai cool bucătari din România, iar el a dezvăluit că nu renunță niciodată la accesoriile lui preferate, „ceas, brățări subțiri primite cadou, ghiozdan”.

El a dezvăluit și care sunt obiectivele sale pentru 2024. „Am ajuns la vârsta la care ar trebui să prioritizez propria persoană pentru a putea cât mai aproape de cei dragi. Așa că în primul rând familia și educația fetelor, să fiu prezent în viața lor și implicat activ în educația lor”, a spus Florin Dumitrescu cu sinceritate.

Cheful e atent și când vine vorba de dragoste. În urmă cu câteva zile a postat un mesaj emoționant dedicat soției sale. „Liniștea, pacea și zâmbetul sunt cele mai însemnate declarații de dragoste. Mângâierea ei este ca untul în mâncare, ca sarea în bucate, ca gheața în pahar. Tu ești completarea mea. Sunt săvârșit și gata de orice cu tine lângă mine!”, au fost cuvintele lui Dumitrescu.

Citește și Dan Negru a răbufnit: „Statul e singurul hoţ care fură cu acte!”. Ce l-a scos din minţi pe celebrul prezentator TV