Chef la cuţite 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO

Echipele au avut parte de o probă de foc în battle-ul șase al sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Concurenții au fost puși în dificultate de tema complicată a show-ului culinar, însă au reușit să facă față cu brio provocării. Echipa lui chef Florin Dumitrescu a câștigat battle-ul șase din sezonului 10 Chefi la cuțite. 

31 oct. 2022, 23:47
Chef la cuţite 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO

Chef la cuţite 31 octombrie 2022. Banda a adus verdictul final al juraților pentru al șaselea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a avut o reacție total neașteptată când a văzut ce echipe au intrat la duel în această seară. Echipele au avut parte de o probă de foc în battle-ul șase al sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Concurenții au fost puși în dificultate de tema complicată a show-ului culinar, însă au reușit să facă față cu brio provocării.

Duel plin de emoţii la Chefi la cuţite. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent: „Gătitul este un exercițiu de dragoste”

Tensiunile, presiunea și adrenalina au fost prezente permanent în platoul emisiunii. În plus, emoțiile celor din bucătărie au început să se amplifice odată ce banda a pornit și a adus prima farfurie.

Chefii și concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle ce echipe vor intra la duel în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite. În plus, situația a luat o întorsătură neașteptată pentru cele două echipe care s-au „luptat” în farfurii.

Jurații au dat verdictul final! Echipa lui chef Florin Dumitrescu a fost desemnată câștigătoarea battle-ului șase din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Banda a adus în bucătăria show-ului culinar 7 farfurii de aur roz, 4 farfurii de aur galben și 0 farfurii de aur alb.

„Eu mă simt ușurat. Mi s-a dus o piatră de pe inimă, că intrăm în battle-ul șapte cu șapte oameni.”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu, vizibil entuziasmat.

Chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a părăsit platoul emisiunii de nervi. Acesta a ieșit pe stradă pentru a se calma: „Incredibil, frate! Nimeni din echipa mea nu a înțeles nimic, nici eu n-am înțeles. Dacă îmi dau drumul la gură, nu o să le placă. Doamne ferește! Nu mai înțeleg nimic.

Așadar, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui chef Sorin Bontea au intrat la duel în ediția 26 a sezonului 10 din Chefi la cuțite. Cei doi jurați ai show-ului culinar au ținut neapărat să își încurajeze concurenții, chiar dacă au pierdut proba.

Ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Pentru că a rămas impresionat de preparatele sale de la preselecții și din bootcamp, chef Cătălin Scărlătescu a hotărât să-l aducă pe Nosfe în bucătărie. La șase luni după filmări, cei trei jurați, alături de Gina Pistol, au apărut vizibil afectați de decesul artistului.

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuţite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Mamă şi fiică, de etnie romă, la Chefi la cuţite. Carmen şi Raisa au adus un cadou inedit juraţilor. Cum au reacţionat chefii: „Le facem un descântec”

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.