Duel plin de emoţii la Chefi la cuţite. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent: „Gătitul este un exercițiu de dragoste”

Duel plin de emoţii la Chefi la cuţite. În ediția 23 a emisiunii, atât chefii, cât şi concurenţii, au trecut prin tot felul de stări, iar la sfârşit, cel care a "vărsat lacrimi" a fost Cătălin Scărlătescu, care a pierdut un concurent.

25 oct. 2022, 09:21
Duel plin de emoţii la Chefi la cuţite. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent: „Gătitul este un exercițiu de dragoste”
Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent: "Gătitul este un exercițiu de dragoste"

Duel plin de emoţii la Chefi la cuţite. Ediția a fost una cu totul și cu totul specială, Gina Pistol a propus o temă de gătit surprinzătoare și chiar emoționantă. „Ne-am gândit să dedicăm o ediție ideii de pace și de bunăstare, căci până la urmă gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi, în familie. Gătitul este un exercițiu de dragoste, de respect, de dăruire.

Gătitul înseamnă normalitate și liniște și pace. Iar acum, în jurul nostru și în lumea în care trăim, folosim des cuvântul război. Folosim des cuvântul refugiați și despre asta este vorba astăzi. Nu este vorba despre ce gătim, ci despre cine gustă. Invitații de astăzi vor fi refugiați. Oameni care au fost nevoiți să își părăsească casele, să lase în urmă traiul lor obișnuit și toate gusturile de acasă”, a spus Gina Pistol, cu lacrimi în ochi, potrivit A1.ro.

Citeşte şi: Regretatul Nosfe, la Chefi la cuţite. Artistul participase împreună cu soţia lui

Duel plin de emoţii la Chefi la cuţite

Florin Dumitrescu a ales să pregătească o rețetă de colțunași, Sorin Bontea a mizat pe pui a la Kiev, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit un borș ucrainean. Invitații, refugiați din Ucraina, au degustat totul cu multă atenție și au decis că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipa lui Sorin Bontea.

Intrate la duel, cele două echipe au avut misiunea de-a găti rețete cât mai gustoase folosind în mod obligatoriu ouă, somon și cartofi. La finalul probei, chefii au degustat și au acordat note, decizând astfel, indirect, ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite.

Cel mai mare punctaj l-a obținut Adrian Stroe (15 puncte), urmat apoi de Florin Dragomir, Brigitta Gheorghe, Raluca Todea (13 puncte). La capătul opus a fost Cătălin Boroica, tânărul bucătar care a obținut doar 9 puncte, astfel a fost eliminat din competiţie.