Mamă şi fiică, de etnie romă, la Chefi la cuţite. Carmen şi Raisa au adus un cadou inedit juraţilor. Cum au reacţionat chefii: „Le facem un descântec”

Mamă şi fiică, de etnie romă, la Chefi la cuţite. Raisa Andreea Minca, în vârstă de 15 ani, și mama ei, Carmen Chivea, 37 de ani, au surprins juraţii cu preparatele lor, dar şi cu un cadou inedit, pe care cele două l-au adus juraţilor.

12 oct. 2022, 10:44

Mamă şi fiică, de etnie romă, la Chefi la cuţite. Cele două sunt din Chitila și au decis să vină la Chefi la cuțite sezonul 10 pentru a demonstra cât de bine se pricep la gătit. Au pregătit fiecare câte o rețetă menită să demonstreze că se pricep foarte bine la gătit.

Raisa a ales să facă o plăcintă cu brânză în care a folosit foi făcute din clătite, în timp ce mama ei, Carmen, a mizat pe o rețetă de varză cu fasole și ciolan afumat și cârnați. Femeia are un restaurant și a spus că această experiență o va ajuta să prezinte chefilor o mâncare surprinzătoare, pe care n-au mai gustat-o până acum.

Citeşte şi: Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Cum arată partenera juratului de la Chefi la cuţite

Mamă şi fiică, de etnie romă, la Chefi la cuţite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu mult interes și au încercat să își dea seama despre ce rețete este vorba. Florin Dumitrescu a ajuns să caute chiar și pe internet informații. „Le facem un descântec și oricum o să le placă”, a zis Raisa, înainte să pășească în platou, potrivit A1.ro.

Cele două au pregătit talismanele și le-au oferit cadou chefilor, care au privit uimiți la darurile primite. „Noi am oferit ce am avut, acum e rândul vostru”, a zis Carmen, în așteptarea deznodământului.

Cu două cuțite, cele două concurente au mers mai departe, în etapa de bootcamp de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Ce propunere i-au făcut juraţii iubitei lui Ristei

Florin Ristei a ținut neapărat să evidențieze că logodnica lui este cea care găteşte la Chefi la cuțite, iar el e doar „asistentul” ei. Aceasta a luat decizia de a face o rețetă de pui marocan cu couscous, iar artistul nu a ezitat să o ajute cu micile sarcini din bucătărie.

Mâncarea din România este bună, gustoasă. Îmi place gulașul, ciorba. Sarmalele sunt bune.”, a dezvăluit Naomi Hedman despre preparatele din țara noastră.

Logodnica artistului a fost pusă să ia o decizie foarte importantă, după ce chef Florin Dumitrescu i-a pus pe masă cuțitul de aur pentru invitați și cuțitul negru pentru concurenți. „Naomi, ai două variante. Cu asta se încheie aici, ca invitat special. Sau cu ăsta, vei continua ca și concurent și poate vrei să încerci să câștigi marele premiu.”, i-a spus juratul.

Tânăra a decis să ia cuțitul negru și să meargă mai departe în etapa următoare a concursului.