Chef Sorin Bontea caută „parteneră” pe Facebook! Cum ARATĂ în viziunea sa

Cel mai temut jurat de la show-ul culinar "Hell's Kitchen - "Iadul bucătarilor", Chef Sorin Bontea a anunţat de curând pe pagina sa de Facebook că îşi caută urgent o iubită. Dacă nu citeai tot mesajul ai fi avut impresia că ceva este în neregulă, dar citind câteva rânduri mai jos decopereai că de fapt bucătarul postase mesajul în numele căţeluşul său.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 13:26

Sorin Bontea a anunţat pe pagina sa de socializare că îi caută urgent o iubită căţeluşului său, un beagle, pe nume Snoop Dog.

Cum orice părinte îşi iubeşte odreasla, atunci când acesta trebuie să plece de lângă el îi vrea doar binele. Aşa se întâmplă şi în cazul celebrului bucătar care îşi doreşte o parteneră pe măsură căţeluşului său.

„A sosit momentul să apelez la rubrica de matrimoniale. Caut iubită pentru Snoop Dog, cel mai frumos beagle, membru al familiei mele. Ca orice tată, așteptările sunt modeste: frumoasă, deșteaptă și cuminte. În speranța că vom găsi partenera perfectă, îi rog pe cei interesați să mă contacteze. Mulțumim!”, a scris Sorin Bontea pe contul de socializare.

Citeşte şi  Chef Sorin Bontea este „Vlad Ţepeş” la „Hell’s Kitchen – „Iadul bucătarilor”