Chef Sorin Bontea este „Vlad Ţepeş” la „Hell’s Kitchen – „Iadul bucătarilor”

IADUL BUCATARILOR: Începând cu data de 9 martie, Antena 1 va găzdui un nou sezon "Hell's Kitchen - "Iadul bucătarilor". Noul sezon se anunţă a fi la fel de intens şi tensionat ca primul, iar acest lucru poate fi observat chiar din prima ediţie, unde concurenţii le oferă renumiţilor bucătari ca drept recompensă pentru compartamentul lor, porecle care mai de care mai interesante. Astfel, dintre cei trei juraţi, Sorin Bontea a fost primul care a primit o poreclă. Una dintre concurente îl numeşte a fi "Vlad Ţepeş" sau "Dracula".

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 09:42

IADUL BUCATARILOR: În doar câteva ore va începe un nou sezon de excepţie „Hell’s Kitchen – „Iadul bucătarilor”. Concurenţii acestei serii sunt cu adevărat speciali, deorece posedă talente dintre cele mai sofisticate, când vine vorba despre gătit, dar sunt şi plini de imaginaţie, iar acest lucru se vede în poreclele pe care le atribuie celor trei maeştri bucătari.

Foştii juraţi Masterchef spun totul despre plecarea din PRO TV şi noua emisiune de la Antena 1

IADUL BUCATARILOR: Chef Sorin Bontea este un perfecţionist înăscut, iar asta îl determină să nu fie deloc zgârcit în replici tăioase la adresa concurenţilor sau în comentarii răutăcioase cu privire la felurile de mâncare pe care participanţii show-ului vor trebui să le prepare.

Pentru că timpul este principalul inamic al tuturor bucătailor, Chef Sorin Bontea, fiindcă se împarte printre comenzile restaurantului, împărţirea sarcinilor şi supravegherea bucătarilor care trebuie să ducă pe mesele clienţilor farfurii impecabile, cunoscutul bucătar se va alege cu câteva porecle. Mai exact, una dintre concurente l-a denumit pe Chef Sorin Bontea a fi „Vlad Ţepeş” sau „Dracula”, scriu cei de la ziarulring.ro.

Citeşte şi  IADUL BUCATARILOR 2015: Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea le dau sfaturi gospodinelor