Chefi la cuțite 10 mai 2021. Chef Florin Dumitrescu pierde al doilea concurent

În ediţia 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, chef Florin Dumitrescu a pierdut cel de-al doilea concurent din echipa lui, după un duel dificil.

11 mai 2021, 14:36
Chefi la cuțite 10 mai 2021. Chef Florin Dumitrescu pierde al doilea concurent

Chefi la cuțite 10 mai 2021. În proba de gătit pe echipe, concurenții au primit misiunea de-a pregăti farfurii cât mai gustoase, încadrându-se într-un anumit buget, potrivit a1.ro.

Echipa verde a furculițelor a gătit mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure, pentru a se încadra în cei 30 de lei primiți, iar Cătălin Scărlătescu a pregătit supă ramen cu rață și ou poșat, o mâncare potrivită pentru bugetul de 15 lei. Din bugetul de 60 de lei, echipa albastră a preparat rețeta senzaţională a lui Ștefan Borleanu, de la duelul anterior: pulpă de pui umplută cu garnitură de ciuperci sotate.

Citeste si Iulia Vântur a învăţat înţelepciunea indiană. Cele mai frumoase lecţii de viaţă pe care şi le-a însuşit în ţara marilor maeştri spirituali

După degustare, invitații speciali, de meserie hairstiliști, l-au desemnat câștigător pe Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite 10 mai 2021. O sarcină provocatoare

Echipa verde și cea albastră au intrat la duel și au primit sarcina de-a găti folosind forme geometrice. Lucrurile nu au mers, din păcate, aşa cum şi-ar fi dorit concurenţii. Cea mai slabă farfurie a fost pregătită de un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu, ceea ce i-a adus eliminarea din show-ul culinar.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent farfuriile pregătite la duel. Au avut parte atât de surprize plăcute, cât și de momente în care au fost dezamăgiți.

Chefi la cuțite 10 mai 2021

Chefi la cuțite 10 mai 2021. Ce concurent a părăsit show-ul culinar

Spre finalul ediţiei, doar trei concurenți au mai rămas în platoul emisiunii: Ciprian Antone și Theo Costache din echipa albastră și cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Paul Vasile. Irina Fodor a anunțat că doi dintre aceștia au obținut 6 puncte, lucru ce i-a surprins atât pe chefi, cât și pe concurenți. Membrul echipei verzi s-a salvat și acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a realizat că a pierdut un concurent.

Chef Dumitrescu s-a văzut pus în situaţia de a alege ce concurent va salva. După o analiză îndelungată, a decis să meargă mai departe cu Ciprian Antone. Astfel, Theo Costache a fost eliminat. În prezent, echipa albastră mai are șase membri.

Citeste si Pepe a lansat o melodie în memoria nepotului său mort la 17 ani: „Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit”

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.