Chefi la cuţite 11 noiembrie 2020. Eliminare complet neaşteptată, Cătălin Scărlătescu a făcut criză de nervi

Chefi la cuţite 11 noiembrie 2020. La finalul duelului din ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o dezamăgire de zile mari. Ce concurent a pierdut acesta?

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 21:47
Chefi la cuţite 11 noiembrie 2020. Eliminare complet neaşteptată, Cătălin Scărlătescu a făcut criză de nervi

Chefi la cuţite 11 noiembrie 2020. După o probă în care au pregătit diferite tipuri de amuse-bouche pentru piloți de raliuri, concurenții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au așteptat cu sufletul la gură verdictul.

Emoțiile au fost mari, mai ales că degustarea a pornit cu stângul, fiindcă farfuriile de pe bandă s-au „accidentat” ca la o cursă cu mașini! La final, voturile l-au desemnat câștigător pe Sorin Bontea, iar echipele conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

Sorin Bontea a pierdut un concurent la Chefi la cuţite. Ediţia de marţi a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public 

În această etapă din ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, bucătarii au avut dificila misiune de-a pregăti farfurii în care ingredientul vedetă este oul!

Chefi la cuţite 11 noiembrie 2020. După șaizeci de minute, proba s-a terminat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat fiecare farfurie, acordând puncte. La final, Gina Pistol s-a reîntâlnit cu cele două echipe și cu jurații „Chefi la cuțite” și a anunțat verdictul.

Dintre toate farfuriile, cele care au obținut cele mai puține puncte au fost cele pregătite de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) și Romică Romașcu, acesta din urmă fiind și cel eliminat din competiție.