Sorin Bontea a pierdut un concurent la Chefi la cuţite. Ediţia de marţi a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

Ediţia de marţi seara Chefi la cuţite s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional. În aceeaşi ediţie, Sorin Bontea şi-a pierdut un concurent.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 12:36
Sorin Bontea a pierdut un concurent la Chefi la cuţite. Ediţia de marţi a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

Conform Kantar Media, citat de A1.ro, emisiunea Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial, urban, dar şi la nivelul întregului public din România.

O nouă amuletă a schimbat componența echipelor. Chef Scărlătescu a decis să îl salveze pe Romică Romașcu, psihologul proaspăt ieșit din echipa dungilor cu o farfurie de nota 6.

Decizia nu a fost îmbrățișată de toți noii săi colegi din echipa carourilor, unii sperând ca amuleta să aducă printre ei un bucătar profesionist care să îi susțină.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, surpriză pentru Gina Pistol la Chefi la cuţite: „Am văzut când am ajuns la platou”

Miercuri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, confruntarea continuă și prinde tonuri ascuțite, iar tema le va da tuturor calculele peste cap, pentru că va fi foarte multă treabă de făcut.

Cu un om lipsă, pentru cei în dungi va fi cel mai greu, mai ales că vor apărea și probleme din interior.

De partea cealaltă, carourile prind roșu în obraji după ce au primit un om în completarea echipei, în timp ce bulinele se țin la înălțime, cu șeful la susținere.