Chefi la cuțite 15 aprilie. Va avea loc ultima ediție din acest sezon dedicată degustărilor. Apariția surprinzătoare din fața juraților

În această seară, la Antena 1, de la 20:30, la „Chefi la cuțite” urmează ultima ediție din acest sezon dedicată degustărilor înainte de bootcamp.

16 apr. 2024, 13:42

Emisiunea „Chefi la cuțite” se pregătește de o etapă dură, eliminatorie, iar presiunea e din ce în ce mai mare pe umerii concurenților care-și doresc să obțină cuțitul de trecere în bootcamp pe ultima sută de metri.

Citește și: Raul Pasetto, concurentul de la Chefi la cuțite care i-a cunoscut pe Brad Pitt și George Clooney: „O prefer pe soția lui”

Chefi la cuțite 15 aprilie. Va avea loc ultima ediție din acest sezon dedicată degustărilor

Se gătește cu ambiție și cu aplomb, indiferent de vârstă la „Chefi la cuțite”. Cristian Marin este concurentul de 13 ani care vrea să intre în competiție fără să se teamă că vârsta l-ar putea împiedica să reușească. Adolescentul care a început să gătească încă de la 9 ani pentru fratele lui mai mic, îl admiră pe Gordon Ramsay și vrea ca chefii să-i jurizeze preparatul ca și cum ar fi fost făcut de un adult.

Tot în această seară, jurnalista Sonia Simionov vine la „Chefi la cuțite” pentru a găti în premieră alături de mama sa, Ileana. Deși nu se declară specialist în bucătărie, Sonia a intrat în show-ul culinar convinsă că va face echipă bună cu mama sa.

„Mie chiar îmi place emisiunea. Am acceptat repede să vin atunci când mi-a propus Sonia, pentru că m-am gândit că este o experiență cu totul aparte. Cele mai mari emoții le am legate de timp – dacă voi reuși să mă încadrez sau nu în acea oră pe care o avem la dispoziție”, a declarat Ileana Simionov.

„Eu nu gătesc lucruri pompoase, știu să fac lucrurile de bază. Când eram la liceu în Constanța, părinții erau mai mult în Cernavodă, pentru că acolo lucrau, și atunci, ca să-mi ajungă banii pe care mi-i trimiteau, trebuia să gătesc, pentru că era mai ieftin”, a povestit și Sonia Simionov.

Cum se vor înțelege mama și fiica în bucătărie, cum vor reacționa jurații la preparatul tânărului Cristian, dar și care vor fi celelalte verdicte ale bucătarilor se va afla în ediția „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY, în această seară, de la 20:30.

Citește și: Chefi la cuţite 2024. Scandal uriaş la ultima amuletă a sezonului, ce se întâmplă cu „cuţitul de aur”