Chefi la cuţite 16 martie 2021. Cine a câştigat amuleta

Amuleta cu numărul 9 din cel de-al 9-lea sezon al emisiunii "Chefi la cuţite" a fost oferită de antreprenorul Celebrul Călin Căpușan.

17 mart. 2021, 09:46
Chefi la cuţite 16 martie 2021. Cine a câştigat amuleta
Antreprenorul Călin Căpușan şi Gina Pistol. Sursa FOTO: a1.ro

Chefi la cuţite 16 martie 2021. Pentru această ediţie, Gina Pistol a pregătit un bonus special, iar pentru câştigarea lui cei trei chefi au avut sarcina de a pregăti reţete deosebite pe baze de icre roșii de Manciuria, potrivit a1.ro

Fiți numai urechi. Fie roata și pătrată tot se mai întoarce o dată. Poți lua la tine în echipă un concurent eliminat din celelalte două echipe”, așa sună avantajul pe care l-a adus amuleta 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chefi la cuţite 16 martie 2021. Amuleta, câştigată de cheful care a realizat un preparat spectaculos pe bază de icre de Manciuria şi stridii

Ingredientul de bază nu a părut să le aducă prea multă bucurie lui Bontea, scărlătescu şi Dumitrescu. Şi totuşi, lipsa entuziasmului nu i-a împiedicat să realizeze cele mai delicioase şi aspectuoase preparate. La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, cele trei farfurii au arătat spectaculos.

Citeste si Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite. Ce preparat a gătit actriţa: „Wow, nu se poate! Foarte tare”

Antreprenorul Călin Căpușan, fin cunoscător al mâncărurilor rafinate, a degustat preparatele pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și misiuneaşi a decis să-i acorde amuleta lui Chef Cătălin Scărlătescu, pentru combinația sa specială de icre de Manciuria cu stridii.

Citeste si Ramona Erturk, dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite:”Am fost violată la 6 ani”


loading...
Partenerii noștri