Ramona Erturk, dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite:”Am fost violată la 6 ani”

Ramona Erturk a făcut dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite. Campioana României la fitness a povestit că, pe când avea doar şase ani, a fost victima unui bărbat, care a urmărit-o când ieşea de la grădiniţă şi a violat-o.

16 mart. 2021, 15:54
Ramona Erturk, dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite:”Am fost violată la 6 ani”
Ramona Erturk, dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite

Ramona Erturk, dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite. Concurenta a povestit drama prin care a trecut în copilărie, dar a avut noroc de părinţii ei, care au sprijinit-o şi au ajutat-o să depăşească trauma.

Citeşte şi: Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite. Ce preparat a gătit actriţa: „Wow, nu se poate! Foarte tare”

În timp ce se întorcea de la grădiniță, Ramona a fost urmărită și abordată ulterior de un individ, care era aparent inofensiv. Bărbatul a întrebat-o unde este discoteca satului, iar ea s-a oferit să-l ducă în locul respectiv.Femeia susține că bărbatul a lovit-o ore în șir și chiar a trântit-o cu capul de zid.

Înainte de asta, ca orice copil, am încercat să trăiesc cum am știut eu, doar că au fost și evenimente care s-au petrecut. Ce să vă zic? Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniță, mă duceam acasă. Și când eram în parc îl simțeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea.

Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanță. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din orașul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză, nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în șir, m-a trântit cu capul de zid.”, a povestit Ramona Erturk  la Chefi la Cuțite.

Ramona Erturk, dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite

Potrivit declarațiilor sale, Ramona a fost torturată în ultimul hal, iar violatorul nu a plătit niciodată pentru faptele sale.

A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase. Pur și simplu mi se derula o teroare, efectiv o teroare, simțeam că nu o să mai trec de momentul ăla. Plângeam atât de tare, țin minte că timpul se termina acolo. Am avut niște trăiri greu de digerat pentru un copil. Coșmarul s-a terminat când și-a terminat treaba.

M-a luat de mână, încerca să fie cât mai amabil, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat. Am plâns luni întregi. Psihologii mei erau părinții mei. Toate fetele care trec prin asta au nevoie de așa ceva. Nu a fost închis, se află în libertate. L-am reîntâlnit peste ani de zile, nu a fost ok.”, a mai spus concurenta la Antena 1.


loading...
Partenerii noștri