Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. Claudia Cristescu a gătit pentru Robert De Niro şi pregăteşte reţeta lui preferată

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. Noi surprize au loc în ediţia de duminică seară, cei trei juraţi vor fi impresionaţi de concurenţi, dar va trebuie şi să impresioneze la rândul lor, atunci vor găti pentru chef Nicolai Tand, pentru a câştiga o nouă amuletă.

04 apr. 2021, 17:01
Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. Claudia Cristescu a gătit pentru Robert De Niro şi pregăteşte reţeta lui preferată
Claudia Cristescu a gătit pentru Robert De Niro

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. În ediţia cu numărul 16 a show-ului de la Antena 1, concurenţi de toate vârstele şi cu povești de viață captivante le vor găti celor trei chefi preparate menite să le trezească fie amintirile copilăriei, fie o serie nouă de curiozități.

Citeşte şi:  Chefi la cuţite 2021. Cine este Ştefan Borleanu, tânărul care a primit cuţitul de aur

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021

Unul dintre ei se numeşte Claudia Cristescu, care vine la Chefi la cuţite să gătească una dintre rețetele favorite ale lui Robert De Niro şi va povestit cum a ajuns să îi pregătească masa celebrului actor.

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. O supriză va fi chef Cătălin Petrescu, care vine hotărât să aducă un pic din gustul Asia Express. Delicatese japoneze umplute cu greieri, scorpioni, lăcuste sau viermi de mătase fac parte din meniul pe care acesta urmează să îl servească chefilor.

Cătălin Petrescu pregăteşte delicii japoneze

Cătălin Scărlatescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea vor reinterpreta într-un mod spectaculos un preparat simplu, tradițional și îndrăgit, pentru a-l impresiona pe juratul invitat, chef Nicolai Tand, potrivit A1.ro.

Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite

Antonia şi Alex Velea au fost la Chefi la cuţite. Au venit plini de emoții și și-au propus să impresioneze cu un preparat indian, pe care cântăreaţa l-a pregătit prima dată acasă.

Toată lumea știe că Alex Velea mănâncă doar piept de pui cu orez, așa că alegerea culinară a celor doi nu a fost tocmai o surpriză pentru cei care îi cunosc cel mai bine. „Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(…) Eu recunosc, a gătit ea mai mult decât mine„, a povestit cântărețul.

Cei doi formează unul din cele mai controversate, dar și apreciate cupluri din showbiz: „Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (…). Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea.

Rodul iubirii dintre ei sunt cei doi băieţi pe care îi au împreună. Antonia mai are o fată, care locuieşte în Italia, cu tatăl său, Vincenzo Castellano.

Fanii lui Velea și ai lui Speak știu că cei doi au stat în aceeași casă pe când aveau 20 de ani. Ei au profitat de revederea la Chefi și au depănat amintiri savuroase, „de când mâncau crenvurști întruna„.

Au locuit împreună din 2007 în 2009: „Pe vremea aia, când eram noi mici, ne zbăteam să avem succes, să supraviețuim (…) Mâncam de frica morții, ca să înțelegi„, a declarat Speak, potrivit Antena 1.


loading...
Partenerii noștri