Chefi la cuţite 2021. Cine este Ştefan Borleanu, tânărul care a primit cuţitul de aur

Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuţit de aur lui Ştefan Borleanu, un tânăr de 26 de ani, care a făcut senzaţie cu preparatul său. A gătit sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv.

29 mart. 2021, 08:57
Chefi la cuţite 2021. Cine este Ştefan Borleanu, tânărul care a primit cuţitul de aur

Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu este din Vâlcea, dar în prezent este stabilit în București. Tatăl său este de meserie inginer, așa că la 19 ani a decis să se înscrie la Facultatea de Construcții. După ceva timp însă, şi-a dat seama că bucătăria i se potriveşte mult mai bine.

În 2017, a făcut cursuri de specialitate și apoi a intrat să lucreze în diferite restaurante, unde și-a îmbogățit experiența. Chiar dacă a reluat studiile universitare, Ștefan Borleanu a înțeles că nu este deloc făcut pentru construcții, ci pentru gătit. A avut inclusiv șansa de-a lucra timp de câteva luni în Statele Unite ale Americii.

Ştefan Borleanu, tânărul care a primit cuţitul de aur

Citeşte şi: Ramona Erturk, dezvăluiri cutremurătoare la Chefi la cuţite:”Am fost violată la 6 ani”

Chefi la cuţite 2021. Cine este Ştefan Borleanu

În America am fost să lucrez la un restaurant destul de bun, cu produse super ok. Acolo este un chef care a lucrat în New York, timp de 20 de ani, la un local cu trei stele Michelin. Deci am avut de la cine să învăț, să fur. Apoi am lucrat la un hotel de patru stele, m-a ajutat foarte mult și chestia asta. Am încercat să învăț cât mai mult (…). Nu aspir la cuțitul de aur, nu vreau să-mi fac speranțe ca să am apoi deziluzii”, a dezvăluit tânărul, la Antena 1.

Cei trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au fost surprinși de combinația de gusturi, arome și culori.

Nu fac de regulă treaba asta, cu un copil de doi ani de zile în meserie, dar am un feeling că îl meriți, mi-a plăcut foarte mult farfuria ta”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite

Rodica Popescu Bitănescu a participat la Chefi la cuţite, sezonul 9. Actriţa s-a prezentat în faţa juraţilor cu o reţetă specială, mâncărică de chifteluțe marinate, servită cu piure și spanac. „Wow, nu se poate! Foarte tare”, a fost reacția celor trei jurați.

După ce au degustat atent preparatul, Sorin Bontea, Florin Dumirescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să ghicească cine a gătit. Când au văzut cine intră, juraţii au fost plăcut impresionaţi şi încercat să afle ce mai face actriţa.

Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Rodica Popescu Bitănescu a oferit un scurt moment artistic de excepție, demonstrând încă o dată că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să veniți să ne gătiți. Nu mi-a trecut niciodată prin cap treaba asta, că o să vă dați jos de pe soclul acela unde stați și să gătiți. Sunteți așa, foarte umană. Vă mulțumim că ați venit la noi”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.