Chefi la cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent. Nimeni nu se aştepta ca el să fie eliminat

Chefi la cuţite 2021. O adevărată surpriză a avut loc în ediţia 43 din sezonul 9, atât pentru juraţi şi telespectatori, cât şi pentru concurenţi. Nimeni nu se aștepta ca tocmai un cuțit de aur să primească un punctaj mic, după duel.

07 iun. 2021, 13:28
Chefi la cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent. Nimeni nu se aştepta ca el să fie eliminat
Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Chefi la cuţite 2021. Concurenții au avut parte de momente extrem de emoţionante, iar final, emoţiile au atins cote maxime, când un concurent, la care nimeni nu se gândea, a fost eliminat.

Înainte să afle ce temă au de gătit, cei trei chefi s-au întrecut în amulete. Primul a fost Cătălin Scărlătescu, cel care a vrut să o „fure” pe Elena Matei în echipa sa. Mișcarea sa a fost însă anulată de o amuletă folosită, ca răzbunare, de Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut schimb de concurenți, luându-l înapoi în echipa sa pe Florin Revesz.

Citeşte şi: Chefi la cuțite 25 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut „cuţitul de aur”

Chefi la cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Echipa verde a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel, echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice.

Concurenţii din echipa mov şi cei din echipa verde au intrat la duel şi au putut găti orice reţetă, însă cu o condiţie: să utilizeze produse lactate.

Se pare că proba nu a fost una deloc ușoară și, la finalul ediției din data de 6 iunie 2021, un concurent a fost eliminat. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat numele lui, a fost chiar Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, scrie A1.ro.

Chef-ul a fost şocat când a văzut că unul dintre cei mai buni concurenţi ai lui a obţinut cel mai mic punctaj şi nu a reuşit să se salveze şi a folosit o amuletă donată de Florin Dumitrescu, pentru a-l ţine în competiţie. Însă, a fost nevoit să trimită pe altcineva acasă şi l-a ales pe italianul Enzo.