Chefi la cuțite 25 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut „cuţitul de aur”

Ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu eliminarea unui concurent din echipa lui Sorin Bontea. Vestea a fost cu totul neaşteptată, toţi concurenţii fiind luaţi prin surprindere de această eliminare.

26 mai 2021, 10:00
Chefi la cuțite 25 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut „cuţitul de aur”

Chefi la cuțite 25 mai 2021. Al zecelea battle din acest sezon le-a adus o provocare majoră concurenţilor din cele trei echipe. Hitul sezonului 9 „Chefi la cuțite” a dictat și tema de gătit pentru acest battle: „Gogoși, cupcakes și… Titu!”, potrivit a1.ro

Pe lângă aceste deserturi, chefii au decis să pregătească şi câte un șnițel, asta întrucât, în opinia lor, în gara din Titu s-ar găsi mici, grătar sau șnițele.

Chefi la cuțite 25 mai 2021. Chef Florin Dumitrescu, o mişcare inspirată

La jumătatea timpului de gătit, chef Florin Dumitrescu a decis să folosească o amuletă puternică, pe care a descoperit-o în bomba pe care a deschis-o în ediția trecută a emisiunii. În urma acestei mişcări inspirate, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duelul care a adus o altă temă de gătit dificilă. La finalul confruntării individuale, Sorin Bontea a pierdut un concurent.

Citeste si „Blonda lui Scărlătescu” a pierdut sarcina, după ce a fost operată de cancer: „Din păcate, i s-a oprit inimioara”

Concurenții au avut de ales un ingredient de sub cloșurile prezentate de Irina Fodor, cu care au avut sarcina de-a găti antreuri pentru un eveniment.

Chefi la cuțite 25 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut un concurent

Ingredientele pe care le-au descoperit dueliștii sub cloșuri au fost: pate de ficat, pastă tahini, tabouleh, guacamole, dulceață de ceapă, sos olandez, aluat de foietaj, pastă de măsline, sos bernaise, ou poșat și ardei copt. În timp ce unii s-au descurcat de minune, alții au părut că duc lipsă de imaginaţie şi inspirație. După ce și-au aflat notele, în platou au mai rămas Nicoleta Pop și Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Deoarece Paul a obținut cele mai puține puncte, a trebuit să părăsească competiţia.

Citeste si Irina Rimes a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fostul ei soț: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”