Chefi la cuţite sezonul 9. Surpriză de zile mari la ediţia de Mărţişor. Cine va găti pentru celebrii chefi!

Cea mai îndrăgită emisiune a revenit cu un nou sezon pe micile ecrane. Telespectatorii vor avea parte de o seară fabuloasă cu surprize presărate pe tot parcursul ediţiei.

01 mart. 2021, 20:12
Chefi la cuţite sezonul 9. Surpriză de zile mari la ediţia de Mărţişor. Cine va găti pentru celebrii chefi!
Chefi la cuţite sezonul 9. Surpriză de zile mari la ediţie de Mărţişor. Cine va găti pentru celebrii chefi!

Chefi la cuţite sezonul 9. Un personaj foarte cunoscut va ajunge în fața celor mai cunoscuţi bucătari luni, 1 martie, unde va face un spectacol minunat.

Chefi la cuţite sezonul 9. Surpriză de zile mari la ediţie de Mărţişor. Cine va găti pentru celebrii chefi!

Este vorba despre George Tănase, comediantul care în trecut a apărut pe scena de la iUmor, unde a făcut un adevărat spectacol cu glumele sale. Tânărul îl va aduce de data aceasta în platoul show-ului culinar de la Antena 1 pe un măcelar foarte cunoscut în Turcia.

Mai exact, George Tănase va intra în pielea lui Nusret Gökçe, cunoscut sub numele de Salt Bae. Este unul dintre cei mai apreciați măcelari și bucătari, fiind celebru pentru felul în care toarnă sare pe carnea pe care o pregătește pentru vedete internaționale.

Bucătarul turc deține Nusr-Et, un lanț de fripturi de lux, unde iau masa unele dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la Hollywood, mărturisind în urmă cu ceva vreme că începuturile sale au fost destul de grele.

„Sunt fiul unui miner, tata și mama au fost analfabeți. Am început să muncesc ca ajutor de măcelar de la 14 ani, așa am deprins gustul cărnii.

Gestul cu turnatul sării a venit firesc, dintr-o dată, n-a fost studiat, e ca și cum îmi pun semnătura pe operă”, spunea celebrul bucătar în urmă cu circa 4 ani.

Fostul concurent de la iUmor va pregăti în ediția specială de Mărțișor ceafă de porc cu cartofi prăjiți și telemea de vacă, momentul său fiind unul care nu va fi uitat prea curând de telespectatori, dar nici de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Potrivit Pagina de Media, Chefi la Cuțite, emisiunea de pe Antena 1, a debutat pe primul loc doar pe segmentul tinerilor, pierzând țara și orașele în favoarea Survivor. Pro TV, cu două filme, a scos cifre bune la nivelul întregii țări și pe publicul comercial.

Sezonul 9 Chefi la Cuțite a debutat într-o seară de duminică. Dacă în țară a avut puțin peste 1,4 milioane de telespectatori și s-a clasat pe trei, emisiunea culinară prezentată de Gina Pistol a câștigat pe comercial, iar la orașe a fost la mică distanță de prima poziție.

Citeşte şi: CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 9. Noul sezon aduce schimbări importante în formatul emisiunii şi concurenţi cu poveşti impresionante