CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 9. Noul sezon aduce schimbări importante în formatul emisiunii şi concurenţi cu poveşti impresionante

CHEFI LA CUŢITE a revenit la Antena 1 cu sezonul 9 și câteva schimbări semnificative. Uele dintre aceste schimbări au legătură cu Gina Pistol, care a filmat în timp ce era însărcinată.

01 mart. 2021, 16:31
CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 9. Noul sezon aduce schimbări importante în formatul emisiunii şi concurenţi cu poveşti impresionante

CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 9. Cu câteva zile înainte de prima ediţie, Florin Dumitrescu a dat din casă și a ovestit câteva lucruri care se vor întâmpla în noul sezon.

O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește «Chefi la cuțite», că e vorba despre Sorin, Cătălin și eu, adică întotdeauna este o alianță între doi vs celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli. În fiecare zi de audiții avem o amuletă pentru care ne luptăm. Aceste amulete vor scoate din noi ce e mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, o să ne vedeți și cântând”, a spus Florin Dumitrescu la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Speak va fi coprezentator al emisiunii, care îi va veni în ajutor Ginei a cărei sarcină este deja avansată.

Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru prima confruntare pentru amuletă!

CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 9. Avram Iancu, un fost puşcăriaş, o tânără de 20 de ani care a venit însoţită de iubitul ei de 68 de ani, printre concurenţi

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unul dintre cei mai surprinzători concurenți a fost Laurențiu Ardeleanu. Are 34 de ani, locuiește în București și este de profesie bucătar. Laurențiu a dezvăluit în faţa juraţilor că a fost… infractor.

Înainte să devin bucătar am fost infractor. Tâlhăream, furam, intram peste oameni în casă. Și din nefericire am ajuns la facultate. M-am băgat într-un anturaj din ăsta, protestesc. M-am împrietenit cu unul cu doi, cu mai mulți, toți de meserie tâlhari. Mergeam prin parcuri și tot ce prindeam puști le luam și banii, și telefoanele și hainele și tot. Cred că am tâlhărit 130-140 de puști. Am intrat și peste studenți, luam murături, luam tot, chiar dacă nu foloseam”, a dezvăluit tânărul, potrivit a1.ro.

Laurențiu Ardeleanu a dezvăluit apoi că viața i-a scos în cale oportunitatea de a se apuca de bucătărie. Chiar dacă a pornit de la spălat vase, azi tânărul este mândru de faptul că a ajuns un om muncitor și familist. Concurentul, tatăl a trei fetițe, a primit șansa de-a merge mai departe în competiție.

Andreea Climatiano are 20 de ani, este studentă și a venit să demonstreze chefilor că este foarte pricepută la gătit. Tânăra are o poveste de viaţă incredibilă. Ea a venit însoţită de de iubitul său din Luxemburg, în vârstă de 68 de ani.

Citeste si Mihai Bobonete și-a ales baba din acest an. Este vorba despre o bombă sexi

Sincer nu contează vârsta, îmi place să spun că dintotdeauna am avut un suflet bătrân. Am început să vorbim online, am ieșit la o cafea și cam asta a fost. A fost foarte interesant, e practic cel mai bun prieten pe care aș fi putut să-l am vreodată”, a dezvăluit tânăra, potrivit a1.ro.

Andreea Climatiano a pregătit gogoși sărate numite și piroști, un desert pregătit de bunica ei. În timp ce gătea, tânăra a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa.

Am avut foarte multe momente în viață în care nici nu îmi puteam să îmi imaginez că voi ajunge la 20 de ani, aveam persoane în jur care formau un mediu toxic și mi-a fost ușor să îmi fac o lume în care eu nu aveam vreun sens. Am crescut repede, după ce a murit bunica mea am rămas cu mama. Când se enerva devenea abuzivă (…) Am plecat de acasă la 17 ani, a fost destul de greu, dar am reușit să o fac și a fost cea mai bună decizie. Am fost abuzată sexual în clasa a 8-a. O perioadă lungă am încercat să nu îmi aduc aminte de asta. Am fost la psiholog, am fost la Poliție, am dat declarații. Într-o zi am auzit-o pe mama spunându-i polițistului că doar caut atenție”, a mărturisit aceasta.

Concurenta a primit cuţitul de la Chef Bontea şi merge mai departe în concurs.

Avram Iancu, bibliotecar în Petroşani, a parcurs pe Marea Neagră traseul de 680 km dintre Sulina şi Istanbul în 60 de zile, din care 50 de zile le-a petrecut efectiv în apă, înotând cu viteze ce au variat între 13,8 km/oră şi 15 km/oră, la o temperatură a apei de 15-16 grade Celsius, potrivit a1.ro

Este o onoare și o povară să porți acest nume, căci trebuie să ai idealuri care să nu îi dezonoreze pe marii înaintași care au purtat acest nume. Rețeta aceasta este una dublă, e o șmecherie cu capac”, a dezvăluit Avram Iancu, care a pregătit o omletă special coaptă la cuptor în ardei gras cu capac natural.

Eu am citit o carte, o istorie frumoasă a unui soldat din armata franceză. În locul deportării a ales să traverseze înot Canalul Mânecii. Am descoperit că în 200 de ani nu a fost vreun român care să facă asta. Aveam 38 de ani când am citit această poveste, dar a trebuit să cântăresc dacă pot să fac și eu asta. În 2014 am anunțat că voi traversa înot Canalul Mânecii. Este foarte dificil să înoți atâtea ore și atâția kilometri, dar este foarte importantă motivația. Au fost 18 ore de înot încontinuu, au fost și ore în bezna nopții, în valuri foarte mari. Am reușit să înfig drapelul patriei noastre pe țărmul francez. Mai mult de șase luni au durat antrenamentele (…). Am înotat toată Dunărea, în 89 de zile, fără costum de neopren (…). Am slăbit zece kilograme/ Am realizat că parcurgerea unui fluviu e ca parcurgerea unei vieți”, a dezvăluit Avram Iancu, spre marea uimire a celor trei chefi.

Captivați de uimitoarele aventuri pe care le-a detaliat Avram Iancu, în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu aau vrut să afle cât mai multe despre concurentul care le-a adus în dar și cartea pe care a scris-o.

Citeste si Majda, eliminată de la Survivor România. Mesajul puternic pe care l-a transmis foştilor coechipieri: „Să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace cu ei”

Sunteți mult prea modest și mult prea umil pentru câte ați realizat și obținut în viață. De ce nu vă cunosc mai mulți oameni”, a întrebat Florin Dumitrescu.

Scopul nu este să te cunoască cât mai mulți oameni. Eu am făcut lucrurile acestea, mă bucur că unii compatrioți au rezonat cu ceea ce am făcut”, a dezvăluit concurentul.

Cine a câștigat prima amuletă din sezonul 9 Chefi la cuțite

A început prima ediție a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, deci a început și războiul dintre cei trei jurați de la Antena 1. Așadar, încă de pe acum a fost câștigată o primă amuletă care să îi ajute în drumul spre marea finală. Chef Orlando Zaharia a ales cea mai bună farfurie, elementul de bază al preparatului fiind para.

Pentru că în joc sunt puse 27 de amulete, care să le vină în ajutor celor trei echipe în drumul spre marea finală, Gina Pistol aduce în prim-plan diferite ”lupte” culinare. Astfel prima probă de foc ce a avut loc între cei trei jurați a stat la baza unui preparat care să conțină elementul pricipal: para. Preparat care dacă va fi câștigător le va aduce o amuletă de schimb.

Schimbă un concurent din echipa ta cu un altul dintr-o altă echipă”, a fost amuleta pe care a pus-o la bătaie Gina Pistol pentru cei trei jurați. Pentru a se asigura că gătesc cel mai gustos preparat, care să îi facă să devină învingători, fiecare jurat şi-a ales cele mai bune ingrediente. Astfel, Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească o rețetă de ravioli, ficat de gâscă, trufe și pară, Florin Dumitrescu a gătit un mușchiuleț de porc învelit în bacon, piure de păstârnac cu vanilie, sfeclă cu eșalotă, cartofi și sos marsala cu pară confiată în sirop și boabe de muștar, iar Sorin Bontea a făcut o pară cu rață, cartofi, varză chinezească și sos pe bază de soia.

Chef Orlando Zaharia nu a avut misiune uşoară, dar în cele din urmă a acordat amuleta lui chef Cătălin Scărlătescu.