Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu şi-a schimbat look-ul: „Proaspăt tuns, gata să mă iau la trântă”

Chefi la cuţite 2021. Cel de-al nouălea sezon este gata să apară pe micile ecrane, cu aceeaşi echipă de juraţi şi concurenţi diferiţi. Florin Dumitrescu a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care şi-a anunţat fanii că s-a tuns.

25 feb. 2021, 17:28
Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu şi-a schimbat look-ul: „Proaspăt tuns, gata să mă iau la trântă”
Cel de-al nouălea sezon este gata să apară pe micile ecrane

Chefi la cuţite 2021. „M I E R C U R I. Proaspăt tuns, gata să mă iau la trântă cu ziua asta plină de activități casnice. Aspirator, mutat, update la joc, ascuns sub masă de lego neterminat, din astea ca de casă! Kind reminder: duminică e prima ediție de @chefilacutite

Also kind reminder: dacă pe 14 feb v-ați iubit în engleză, azi trebuie să vă iubiți în română!„, a scris juratul pe pagina sa de Facebook, de Dragobete.

M I E R C U R I
Proaspăt tuns, gata să mă iau la trântă cu ziua asta plină de activități casnice. Aspirator, mutat,…

Publicată de Chef Florin Dumitrescu pe Miercuri, 24 februarie 2021

Chefi la cuţite 2021. Dieta cu care a slăbit chef Florin Dumitrescu

Juratul de la Chefi la cuţiţe a ajuns să cântărească peste 90 de kilograme şi nu se simte foarte bine în pielea lui. Vrea să se reapuce de o dietă extrem de simplă, care l-a ajutat şi în trecut să slăbească.

După ce a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele, din cauza pandemie, bucătarul le-a împărtăşit prietenilor virtuali că vrea să urmeze din nou dieta cu varză, la care a mai apelat şi în trecut.

Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtășește multe momente din viața sa cu cei care îi urmăresc activitatea.

Citeşte şi: Un fost concurent de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. În ce emisiune va apărea fostul concurent a lui Florin Dumitrescu 

Florin Dumitrescu la Asia Express?

Într-un vlog pe care l-au făcut pe contul lor de Youtube, Speak şi Ştefania au stat de vorbă cu Chef Florin Dumitrescu și au aflat că și acesta a urmărit competiția cu sufletul la gură.

Mai mult decât atât, acesta a fost momentul în care am aflat dacă Chef Florin Dumitrescu va participa în sezonul 4 Asia Express!

Mi-e greu de fiecare dată cu refuzul ăsta. Mulți îmi spun să particip. Dar n-am cum să particip. Uite, am cărat pe scări niște chestii zilele astea și am rămas blocat de spate, nu pot să mai merg. Adică, ce Adda…La mine, am nevoie de targă la un moment dat. Nu sunt comod, dar am belele cu spatele. Doare rău”, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu.