Chefi la cuțite 2022. Cine a câştigat amuleta cu numărul 11. Chef Salvo Lo Castro este cel care a dat verdictul

În ediția de luni, 26 septembrie 2022, din sezonul 10 Chefi la cuțite, Salvo Lo Castro a ales câștigătorul amuletei cu numărul 11.

27 sept. 2022, 13:56

Chefi la cuțite 2022. Amuleta cu numărul 11 din acest sezon din emisiunea Chefi la cuțite de pe Antena 1 a fost pentru Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea o adevărată provocare. Ei au muncit și și-au dat silința pentru ca preparatele lor să îl facă pe juratul special să le ofere amuleta care reprezintă un avantaj semnificativ în cadrul emisiunii-concurs.

Chir dacă proba le-a dat bătăi de cap, cei trei jurați nu au renunțat la luptă, în miză fiind câștigul amuletei puse în joc de Gina Pistol. Ba chiar, au dat dovadă de solidaritate și s-au ajutat între ei în pregătirea preparatelor italienești pe care aceștia au trebuit să le gătească.

Chef Salvo Lo Castro a degustat mâncarea pregătită de cei trei chefi și a fost foarte atent la detaliile fiecărui preparat, atât din punct de vedere al gustului, cât și al aspectului.

Citeștte și: Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Chef-ul are parte de o mega-surpriză

Chef Florin Dumitrescu, câștigătorul amuletei cu numărul 11

Cei trei chefi au așteptat plin de emoții verdictul juratului italian, care a dezvăluit că decizia a fost una grea de luat, concluzionând că preparatul câștigător este cel care s-a apropiat cel mai mult de Italia.

„E o amuletă foarte bună, cea mai dificilă de până acum, cea mai nasoală dacă nu o câștigi”, spunea Sorin Bontea înainte de aflarea câștigătorului amuletei.

În cele din urmă, Salvo Lo Castro i-a oferit amuleta lui Chef Florin Dumitrescu care s-a bucurat enorm la aflarea veștii.

„Dragii mei, ajutați-mă. La bisrică cu voi, câte o lumânare pentru Scărlătescu, dau eu banii, promit. Hai să ne rugăm puțin, că nu se mai poate”, a spus Chef Scărlătescu când a aflat că nu el a obținut amuleta.

Citește și: Florin Dragomir a primit cuțitul de aur la Chefi la cuţite. Cum a reacţionat concurentul : „V-ați jucat cu mintea mea”

Chefi la cuțite are acum două prezentatoare

Emisiunea are acum o formulă nouă, fiind prezentată atât de Irina Fodor, cât și de Gina Pistol. Irina a prezentat primele ediții, iar apoi Gina a intervenit în edițiile următoare și va prezentra până la final.

Show-ul are acum o altă înfățișare, decorurile fiind schimbate în toate zonele de desfășurare și jocurile au devenit adevărate întreceri cu mize foarte mari.

Fiind sezonul cu numărul 10, invitații speciali nu lipsesc, cel mai așteptat fiind Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.