Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan: „E greu să nu simţi schimbări”

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, se iubesc de aproximativ 14 ani şi au împreună o fată. Prezentatoarea spune că se iubesc la fel ca în prima zi şi nu există nicio schimbare în povestea lor de dragoste.

05 feb. 2022, 17:17
Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan: „E greu să nu simţi schimbări”

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan. Chiar dacă au fost departe unul de altul timp de cinci luni, căsnicia lor este la fel de solidă. Niciunuia dintre ei nu i-a fost ușor, dar fiind împreună de 14 ani au reușit să se cunoască extrem de bine și să depășească distanța fizică ce i-a separat cu brio.

Citeşte şi: Irina Fodor a început cu stângul în rolul de prezentatoare la Asia Express. Fanii au desființat-o: „Lipsită de empatie şi teatrală”

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan

Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum.

E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi.

S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a declarat Irina Fodor pentru Okmagazine.ro.

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007 și chiar dacă între ei este o diferență de 13 ani, s-au căsătorit după doar trei ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Diana.

Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Cei doi s-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.