Chefi la cuțite 2022. Sosia lui Gordon Ramsay a apărut în platou și i-a lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte

Sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul cu totul special, surprizele continuând să apară odată cu fiecare ediție nouă. În ediția de miercuri seară, în platou și-a făcut apariția sosia lui Gordon Ramasay.

29 sept. 2022, 10:36

Chefi la cuțite 2022. Sosia lui Gordon Ramsay, britanicul Martin Jordan, a fost miercuri seară invitat special la Chefi la cuțite. Acesta a venit pentru a le face o surpriză celor trei jurați, care au rămas impresionați de asemănare dintre Martin și celebrul bucătar.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea nu se așteptau ca în spatele ușilor să fie chiar sosia lui Gordon. Bărbatul, alături de chef Cătălin Petrescu, a pregătit un preparat care i-a dat pe spate pe jurați.

„E foarte elegantă, foarte frumoasă farfuria, e pictură! E curată și elegantă, preparatul e chiar foarte mișto. E unul dintre cele mai bune preparate pe care noi le-am avut la Chefi la cuțite în 10 sezoane, sigur am fi pus cuțitele de aur pe masă dacă le mai aveam disponibile. Chiar sunt curios să văd cine a putut să gătească chestia asta pentru că este next level”, spunea chef Florin Dumitrescu înainte ca bărbatul să-și facă apariția.

Citește și: Fiica lui Mihai Petre vine „Chefi la cuţite”. Preparatul cu care Catinca vrea să impresioneze juriul FOTO

Chefi la cuțite 2022. Martin Jordan a intrat în platou și a început să critice preparatele făcute de jurați pentru amuletă, exact așa cum face și celebrul Gordon Ramsay. Aceștia au fost șocați și au rămas fără cuvinte.

„N-ai cum așa ceva! Băi, ești nebun! Bombardier! Nu mai înțelegeam nimic, spunea totul despre ce am gătit noi la amuletă, știa și cum ne cheamă, ce tare!”, a declarat Sorin Bontea.

„Eu am rămas mască, nici nu știu cum a intrat, s-au deschis ușile și ăștia l-au văzut prima dată, el a început să bage. Ăsta nu se mai oprește!”, a spus chef Scărlătescu.

„Eram toți trei depășiți de moment, am rămas fără cuvinte. Când vezi că se deschid ușile și zeul bucătarilor din televiziune apare și începe să îți demonteze farfuriile de la amuletă…”, a mai adăugat Florin Dumitrescu.

Ulterior, chefii au realizat că cel din platou nu este Gordon Ramsay, ci sosia lui, câteva mici detalii fiind cele care l-au dat de gol pe acesta.

Citește și: Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Chef-ul are parte de o mega-surpriză