Irina Rimes a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fostul ei soț: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”

Irina Rimes a dezmințit zvonurile care au circulat despre cauzele divorțului de fostul ei soț, Andi Bănică. Artista a mărturisit care a fost adevăratul motiv al despărțirii.

25 mai 2021, 23:23
Irina Rimes a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fostul ei soț: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”

Irina Rimes a mărturisit adevăratul motiv pentru care a decis să se despartă de fostul ei soț, Andi Bănică. Vedeta a dezmințit zvonurile conform cărora a fost înșelată și a afirmat că nimic din ce au scris ziarele nu este adevărat. Cei doi tineri au fost căsătoriți doar un an, iar în 2017 au divorțat. Cu toate acestea, Irina Rimes a dezvăluit că întâlnirea cu Andi Bănică i-a schimbat întreaga viață.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”, a declarat Irina Rimes.

Artista a afirmat că despărțirea dintre ea și fostul soț a survenit într-o manieră firească, deoarece cei doi evoluaseră în direcții diferite și își doreau altceva. Rimes a ținut să precizeze că relația dintre ei s-a încheiat de comun acord, în termeni amiabili.

„Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva. Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu știu cine a spus povestea asta, nu știu care a fost interesul acestei persoane. Pur și simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viață, dar ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a mărturisit Irina Rimes.

Irina Rimes păcălită să vină în România pentru o carieră la Cat Music: „Am aflat mai târziu că nu aveam niciun contract”

La patru ani după divorțul de fostul ei soț, Irina Rimes a relatat cu nostalgie felul în care cei doi s-au întâlnit. Vedeta și-a amintit că fusese anunțată să vină la București sub pretextul unui contract la Cat Music.

„Eram în Republica Moldova, era emisiunea Fabrica de Staruri, care la noi în Republică era un show foarte cunoscut. Trebuia să stai 3 luni închis într-o casă. În fiecare săptămână era concert și după se alegea cine mergea mai departe. (…) Acolo l-am cunoscut pe Andi. Am rămas amândoi până la final în show. După care show-ul s-a terminat. Alex Mațaev a câștigat. (…) S-a terminat concursul, m-am întors acasă, aveam o facultate de terminat, și într-o zi mă sună Cristi Tabără. Zice: Irina, fă-ți actele, fă-ți viză. Trebuie să vii în România că vrea să semneze Cat Music cu tine. Zic: Wow, contract!. (…) Urc în autobuz fără să mă gândesc unde o să stau, ce o să fac”, a mărturisit Irina, conform Viva.

Irina Rimes a declarat că de fapt vestea contractului a fost doar o păcăleală menită să o aducă mai aproape de cel care avea să-i devină soț.

„De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitație din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el așa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu știu câți oameni erau în complot. Nu știu’, a mai spus Irina.

Irina Rimes a vorbit despre noul ei iubit: „Trăiesc momentul, trăiesc clipa. Ne simțim bine”

Irina Rimes a vorbit și despre noul ei iubit pe care l-a întâlnit cât timp a stat o lună și jumătate în Franța.

„Am stat o lună jumătate în Franța. Prima oară când l-am văzut am zis: «Vai, ce-i cu copilul ăsta?». Nu e chiar așa copil, are 28 de ani, dar părea un copil așa pierdut în spațiu. Și cum și eu sunt pierdută așa în spațiu, ne-am regăsit. Nu-mi fac planuri, nu-mi creez așteptări. Trăiesc momentul, trăiesc clipa. Ne simțim bine. Am mai avut așa situații, dar a fost o pasiune de moment. El mi-a adus în viață schimbarea. Eu mereu am nevoie de schimbare, dacă nu schimb ceva în jurul meu simt că involuez, că stagnez. Schimbările nu trebuie să vină neapărat în viața personală, ci în viața profesională. El mi-a adus schimbarea, acum se vorbește mult limba franceză în casa mea. Mi-a adus vise noi, ideea de evoluție, culoarea, pasiunea, dorința de a trăi, dorința de a fi curios”, a mărturisit Irina Rimes.