CHEFI LA CUŢITE 26 noiembrie 2019. Pedeapsa ce schimbă totul. Doi concurenţi au părăsit emisiunea

Chef Cătăln Scărlătescu trece prin emoții uriașe după ce a pierdut un concurent și a rămas doar cu trei bucătari în echipă.

27 nov. 2019, 06:25
CHEFI LA CUŢITE 26 noiembrie 2019. Pedeapsa ce schimbă totul. Doi concurenţi au părăsit emisiunea

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a adus concurenților o surpriză de zile mari și o probă ieșită din comun!

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria Chefi la cuțite și, zâmbitoare, a anunțat că cele trei echipe vor primi o probă la care nimeni nu s-ar fi așteptat: Street Food! Și surpriza cea mare abia apoi a urmat, atunci când concurenții au aflat că preparatele vor fi degustate de ispitele de la emisiunea Insula iubirii!

„Nu am fost eu la Insula iubirii, dar a venit Insula iubirii la mine”, a glumit Chef Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 2019: Scandal uriaş, şoc pentru Cătălin Scărlătescu

Pentru el urmează o bătălie cu o miză uriașă, căci în ediția trecută a mai pierdut un concurent din echipă și a rămas doar cu trei bucătari!

fiert oale, chefii au țipat și au certat bucătarii pentru ca echipele să pregătească o rețetă cât mai bună și cele 60 de minute ale probei de la Chefi la cuțite s-au scurs rapid!

Chef Florin Dumitrescu

Echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit un burger delicios, în timp ce echipa albastră a lui Chef Florin Dumimtrescu a ales să pregătească o rețetă arăbească. Pentru a impresiona, Chef Sorin Bontea și echipa verde au mizat pe un preparat mexican: chili con carne, cu sos salsa și guacamole!

Emoțiile au fost mari și bucătarii au dat tot ce au avut mai bun, pentru ca farfuriile să fie desăvârșite și să respecte tema de Street Food, dată de Gina Pistol pentru această probă.

Finala Chefi la cuțite este mai aproape cu fiecare probă din bucătărie, așa că miza este din ce în ce mai mare pentru concurenți.

Nu au lipsit din bucătăria Chefi la cuțite certurile, cuvintele grele, supărările și momentele tensionate!

Cele 60 de minute ale probei de Street Food de la Chefi la cuțite s-au scurs rapid pentru concurenți și uite așa a venit și cel mai tensionat moment: degustarea făcută de ispitele de la Insula iubirii!

Ispitele de la Insula iubirii

Al șaselea battle din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite i-a adus lui Chef Florin Dumitrescu o surpriză plăcută, căci a observat modul în care concurenții din echipa albastră au reușit să lucreze ca o adevărată echipă unită, eficientă.

Momente de panică, tensiune și certuri, toate au dispărut și au fost înlocuite de emoții uriașe atunci când ispitele de la Insula iubirii au degustat preparatele pregătite de către concurenți.

Burger delicios cu cartofi prăjiți și desert cannolli, pe asta a mizat echipa mov condusă de Chef Cătălin Scărlătescu.

Ce a gătit echipa mov

Echipa albastră a pregătit un preparat arăbesc, cu kebab de miel și pui, cartofi prăjiți, dar și desert delicios.

Ce a gătit echipa albastră

Chef Sorin Bontea a mizat, alături de echipa verde, pe un chili con carne mexican cu sos salsa și guacamole.

Ce a gătit echipa verde

Ispitele de la Insula iubirii au degustat atent fiecare preparat, au glumit, dar au și taxat acele lucruri care nu au reușit să „cucerească”!

Emoțiile concurenților de la Chefi la cuțite au atins cote maxime, fiindcă miza este una uriașă. Nimeni nu își dorește să intre la duel și verdictul stă în mâinile ispitelor de la emisiunea Insula iubirii!

Nu a mai durat mult și a venit și cel mai așteptat moment al serii! Banda a început să meargă și cele trei echipe de la Chefi la cuțite au așteptat cu sufletul la gură voturile.

Farfurie după farfure, vot după vot, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au privit ecranul pentru a vedea scorul final.

Lupta a fost destul de strânsă între cele trei echipe de la Chefi la cuțite, așa că tensiunea a atins cote maxime. Au fost momente dificile, iar verdictul i-a uimit pe toți: Dumitrescu a primit cele mai multe voturi pentru preparatul pregătit, iar echipa verde și cu cea mov intră la duel!

Echipa albastră de la Chefi la cuțite

Ispitele de la Insula iubirii au degustat preparatele de la Chefi la cuțite și au decis că cel mai bun preparat a fost cel pregătit de Chef Florin Dumitrescu, alături de ehipa albastră! Echipa mov și cea verde intră la un duel pe cinste!

De data aceasta, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că cele două echipe de la due trebuie să pregătească un „preparat sărac”, adică o rețetă cu buget redus.

Deși poate suna extrem de ușor, bucătarii s-au simțit puși în dificultate, iar inspirația parcă a lipsit cu desăvârșire! Au mers concurenții în bucătărie, și-au ales ingredientele și s-au apucat de gătit.

File de doradă umplut cu legume, file de șalău, macrou cu mămăligă, ciulama de ciuperci cu mămăligă, vinete cu mozzarella la cuptor, curry de aripioare, mușchi de porc cu piure, mâncare de prune și lista a continuat.

Echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu

Din nefericire, foarte mulți bucătari nu au respectat tema impusă la duel, aceea de a face o mâncare cu buget redus, iar acest lucru a atras o pedeapsă uriașă!

Negri de supărare și dezamăgiți de ceea ce au găsit în farfurii, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu și-au dat seama că bătălia tocmai a ajuns într-un moment critic.

„Nu pot să vă pedepsesc altfel. Pedepsindu-vă pe voi îi pedepsesc și pe chefi. Nu s-a mai întâmplat niciodată ca atâția concurenți să nu respecte tema. Așa că în această seară vom elimina doi concurenți”, a dezvăluit Gina Pistol.

Emoțiile au fost uriașe pentru concurenți, mai ales după ce au conștientizat ce risc uriaș de eliminare există, în această ediție a emisiunii Chefi la cuțite.

Concurenții emisiunii Chefi la cuțite

„Aoleu, joac-o pe asta, am murit instant și complet”, a reacționat simpaticul Babană când a aflat că a luat un punctaj mare la preparatul său.

Verdictul a fost clar! În confruntarea cu numărul șase pe echipe, două tunici verzi pleacă acasă. Sorin Bontea este extrem de supărat pe concurenții lui. Concurenții care pleacă acasă sunt Florin și Iulian.