CHEFI LA CUŢITE 28 octombrie 2019. Dezvăluiri şocante, o lecţie de istorie, lacrimi de regret şi multă mâncare bună

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige încă o amuletă, consolidându-și poziția de fruntaș, luni, 28 octombrie.

29 oct. 2019, 06:09
CHEFI LA CUŢITE 28 octombrie 2019. Dezvăluiri şocante, o lecţie de istorie, lacrimi de regret şi multă mâncare bună

Marwin Heis a venit tocmai din Brazilia pentru a-și încerca norocul în cel de-al șaptelea sezon al show-ul „Chefi la cuțite”. Concurentul este fotograf și producător video, dar cum s-a descurcat în bucătărie?

„În Brazilia, iubim deserturile, de aceea avem atât de multe”! Pentru a-i impresiona pe cei trei chefi, Marwin Heis a adus un pic din atmosfera de carnaval la „Chefi la cuțite”. Concurentul a pregătit o budincă de lapte în stil brazilian.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 28 octombrie 2019. Lupte strânse pentru amulete. Chef Florin Dumitrescu: „Încă mai am o şansă să recuperez”

Flori Cornea a petrecut 12 ani departe de țară, în Italia, însă prăjitura ei i-a dus pe chefi cu gândul la Michael Jackson! Chefii au simțit o tematică în prăjitură cu ciocolată și biluțe de brânză cu cocos pregătită de Flori Cornea: „Cred că este un fan al lui Michael Jackson. Pare inspirată din piesa „Black or White””.

Tată perfect, soț perfect, expert în preparate latino- americane! Daniel Arariței și-a luat bilet de avion special pentru „Chefi la cuțite”! Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani. Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani.

Anason, migdale și…păstârnac, o combinație „scărlătesciană”! Cu așa o combinație de ingrediente, lupta pentru amuleta cu numărul 15 nu va fi deloc ușoară. Să fie fel principal? Să fie desert? Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au luat locurile la bancurile de lucru și s-au pus pe treabă. Câștigător poate fi doar unul, iar decizia a fost în mâinile lui chef Ricardo Deus.

„Păi, cine vrei să câștige?! Eu, cu farfuria mea, i-am adus aminte de mama lui, de bunica, de vecina de pe stradă, de țața Floarea!”, a declarat, ca un învingător, Cătălin Scărlătescu.

Marian Petre este bucătar și are o viziunea aparte atunci când vine vorba de estetica unui preparat. Pentru concurent, impactul vizual este esențial. I-a ieșit, într-o oarecare măsură, farfuria pregătită de el creând o mică revoluție la masa chefilor!

Cu familia venită la susținere și cu soț bulibașă, Diamanta Stănescu a fost gata să strălucească la „Chefi la cuțite”! „Fac un gulaș țigănesc, nu unguresc! Rețetele tradiționale le am de la mama mea, care are 85 de ani. Punem cartofi, carne multă, să fie belșug!”, a explicat concurenta.

Adriana Cazacu este om de afaceri și proprietarul unui bistro, în Popești-Leordeni. Ea și-a cunoscut soțul acum 11 ani. După doar o săptămână de la primul „Bună”, s-au mutat împreună. Cu toate că sunt firi total diferite, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, bazată de încredere și multă, multă iubire. Întrebat ce îndrăgește cel mai mult la soția sa, bărbatul nu a ezitat: „Darul pe care mi l-a făcut, copilul”.

A fost momentul în care zâmbetul de pe față le-a dispărut, iar ochii li s-au umplut de lacrimi.