Chefi la cuțite 5 septembrie 2022. Al doilea joc de amuletă a fost decis de Patricia Paglieri

Chefi la cuțite 5 septembrie 2022. În ediția a doua a sezonului 10, Patrizia Paglieri a jurizat preparatele celor trei chefi de la jocul de amuletă. Cei trei jurați ai show-ului culinar s-au „luptat” pentru a putea găti alături de echipa lor.

05 sept. 2022, 23:32
Chefi la cuțite 5 septembrie 2022. Al doilea joc de amuletă a fost decis de Patricia Paglieri
Al doilea joc de amuletă a fost decis de Patricia Paglieri

Chefi la cuțite 5 septembrie 2022. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au primit o nouă provocare la jocul de amuletă. Aceștia au avut o tematică specială, fiind puși să gătească pentru o cină romantică în Roma. De altfel, miza jocului de amuletă este una uriașă.

Citeşte şi: Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite. L-a luat la roast pe jurat: „La câte relaţii pasagere a avut Cătălin, puteţi să îi acordaţi titulatura de Gara de Nord”

Chefi la cuțite 5 septembrie 2022

Cea care le-a jurizat preparatele a fost chef Patrizia Paglieri, fapt care a stârnit o mulțime de reacții neașteptate din partea lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Chefii au gătit cele mai savuroase și „romantice” preparate pentru o impresiona pe chef Patrizia Paglieri.

Sorin Bontea a decis să prepare ravioli umplute cu carne și sos de ciuperci, în timp ce chef Florin Dumitrescu a gătit penne amatriciana. Chef Cătălin Scărlătescu a considerat că un tortelloni cu foie gras și ciuperci îl va face câștigător.

Patrizia Paglieri a analizat atent fiecare preparat la jocul de amuletă și i-a fost destul de greu să aleagă unul singur, deoarece toate au fost pe gustul său. Odată ajunsă în fața celor trei chefi, jurata a ezitat timp de câteva clipe să spună cine este câștigătorul jocului de amuletă. „Ne mai fierbi mult, poverina?”, a întrebat-o chef Sorin Bontea.

Patrizia a dezvăluit, fără ezitare, că pennele amatriciana i-au atras cel mai mult atenția, motiv pentru care chef Florin Dumitrescu a câștigat a doua amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite. „Eu n-am căutat astăzi să demonstrez nimic, pentru că n-am nimic de demonstrat. Eu am gătit pentru mine”, a spus chef Florin Dumitrescu.