Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite. L-a luat la roast pe jurat: „La câte relaţii pasagere a avut Cătălin, puteţi să îi acordaţi titulatura de Gara de Nord”

Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite. Doina Teodoru şi juratul emisiunii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, doar ce s-au întors recent de la America Express, acolo unde au făcut echipă.

01 sept. 2022, 13:36
Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite. L-a luat la roast pe jurat: „La câte relaţii pasagere a avut Cătălin, puteţi să îi acordaţi titulatura de Gara de Nord”
Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite

Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite. Show-ul culinar revine după o scurtă pauză, timp în care jurații au fost în deplasare. Sezonul trecut, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost pe urmele gastronomiei elene, în cadrul emisiunii „Chefi fără limite”.

Citeşte şi: Secretul lui Cătălin Scărlătescu. Cum reușește să își mențină greutatea, după ce a slăbit și s-a îngrășat la loc: „Mă lua amețeala pe stradă”

Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite

Fiind un sezon aniversar, pe cei trei jurați îi vor aștepta multe surprize. Una dintre ele este pentru Cătălin Scărlătescu şi o face chiar partenera lui de viaţă, Doina Teodoru, cea care l-a cucerit iremediabil pe simpaticul jurat. Doina nu este nici ea străină de lumina reflectoarelor. Iubita lui Scărlătescu a descoperit faima odată cu „iUmor”, dar și cu serialul „Băieți de oraș”, produs de Mihai Bendeac.

Acum, în sezonul cu numărul 10, Doina Teodoru a vrut să-l impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, să-i demonstreze că se pricepe și la gătit, cu speranţa că preparatul ei îl va da pe spate pe juratul de la „Chefi la cuțite”. Scărlătescu s-a emoționat atunci când și-a văzut partenera într-o asemenea ipostază.

Tânăra nu a venit doar să gătească, ci şi să-l ia la roast pe iubitul ei. „Dragule, aşează-te comod! Şi cu această ocazie îi mai atribuim o titulatură: lăutarul limbilor străine. Dar vă spun eu, la câte relaţii pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteţi să îi acordaţi şi titularua de Gara de Nord.

Am înţeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin„, sunt doar câteva dintre replicile pe care Laura Teodoru le va rosti la emisiunea culinară, spre amuzamentul celorlalţi juraţi.

@petraioana87 #chefilacutite #chefcatalinscarlatescu #chefsorinbontea #chefflorindumitrescu #petraioana #fipシ #virall #😂🤣 #😍❤️ ♬ sunet original – petraioana87

Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express

La un moment dat, Cătălin Scărlătescu ajunsese să cântărească 120 de kilograme, iar grăsimea pe care o avea acumulată în corp îi putea crea probleme mari de sănătate. Așa că s-a ambiționat și a dat jos 50 de kilograme.

Ceea ce i-a şocat pe fani este faptul că s-a întors din America cu mai multe kilograme în minus, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Bucătarul le-a arătat internauților cât de mari i-au rămas hainele ce le purta în primăvară, atunci când au început filmările.

Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express, ăsta e!”, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un videoclip postat pe pagina personală de Instagram.