CHEFI LA CUŢITE 2019. Cătălin Scărlătescu, mustrare dură pentru Adi Voinea, concurentul eliminat. „Ai lăsat echipa cu izmenele în vine”

CHEFI LA CUŢITE 2019. Alin Voinea a părăsit competiția, după cea de-a treia confruntare a sezonului șapte „Chefi la cuţite”. Chef Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu patru oameni în echipă și l-a mustrat dur pe concurentul eliminat.

RomaniaTV.net
19 nov. 2019, 08:07
CHEFI LA CUŢITE 2019. Cătălin Scărlătescu, mustrare dură pentru Adi Voinea, concurentul eliminat. „Ai lăsat echipa cu izmenele în vine”

CHEFI LA CUŢITE 2019. „E o dezamăgire maximă! Îmi vine să îl strâng de gât! Nu poți să îmi dai, după doi-trei ani de bucătărie, carne de porc în sânge! Mi-a venit să urlu de nervi!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Nu poți să pleci în halul acesta de urât! Ai plecat exact când nu trebuia să pleci, ai lăsat echipa exact cu izmenele în vine! Cum ai putut să-mi faci treaba asta? Treziți-vă! Mai sunt patru probe și eu pot să mă duc deja să-mi iau liber! Mai vin și eu în finală să țin băieții de vorbă, să le fac o cafeluță…”, i-a transmis el lui Alin Voinea.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 18 noiembrie 2019. Cătălin Scărlătescu, supărat înainte de cea de-a treia confruntare

Concurentul, însă, a spus că nu îi pare rău, deoarece a făcut atât cât a putut. A recunoscut că regretă că l-a dezamăgit pe chef Cătălin Scărlătescu.

„Aia este! Acum chiar nu-mi pare rău! Atât am putut, atât am făcut! Sunt dezamăgit pentru că l-am dezamăgit pe Scărlătescu. Poate aș fi putut să fac mult mai mult!”, a spus Alin Voinea.

De cealaltă parte, chef Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat de rezultat. „Sunt foarte mândru de ei că au supraviețuit!”, a spus el.