Chefi la cuțite, sezonul 13. Lăcrimioara Pintilie, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, a părăsit Italia pentru a-și îndeplini visul acasă

Lăcrimioara Pintilie este cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki la Chefi la cuțite, sezonul 13. Femeia are o poveste de viață impresionantă.

21 mart. 2024, 18:39
Chefi la cuțite, sezonul 13. Lăcrimioara Pintilie, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, a părăsit Italia pentru a-și îndeplini visul acasă
Lăcrimioara Pintilie este cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki la Chefi la cuțite, sezonul 13

Lăcrimioara Pintilie i-a impresionat pe cei patru jurați de la Chefi la cuțite cu preparatul său. Concurenta a reușit să încânte papilele gustative ale chefilor, lucru care a trimis-o direct în battle-uri, după ce chef Richard Abou Zaki i-a oferit cuțitul de aur.

Citește și: Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, concurent la Chefi la Cuțite. Fiul actorului, dezvăluiri savuroase despre familia sa

Ea a mărturisit încă de când a pășit în bucătăria show-ului culinar că este pasionată de tot ce înseamnă gastronomie și că își dorește foarte mult să treacă în următoarea etapă.

Deși a pășit timidă în fața juraților, conncurenta le-a vorbit acestora despre cariera sa de bucătar în Italia. Chef Zakia a ascultat-o cu mare atenție și a fost entuziasmat de experiența profesională pe care o are.

Lăcrimioara Pintilie l-a convins pe Richard Abou Zaki că locul ei este chiar în battle-uri. Aceasta o să facă parte din echipa juratului, dacă va avea una. Punctele pe care le va strânge în urma jocurilor pentru amuletă vor decide acest detaliu.

Chef Zaki a oferit primul cuțit de aur din sezonul 13. Lăcrimioara Pintilie este prima femeie pe care juratul a ales-o în echipa lui. Aceasta are 35 de ani și vine din Reșița. A fost mulți ani bucătar și chef bucătar în Italia, dar a decis să revină în țară și își schimbe puțin domeniul de activitate. Aceasta a ales să facă cofetărie în România.

Citește și: Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite a gătit la Cotroceni pentru un președinte al României: „Era un stres enorm și o responsabilitate foarte mare”

„Am fost bucătar 15 sau 16 ani în Italia. Am făcut paste, supe și deserturi. Am lucrat cu aproape doi ani cu un chef care a plecat, iar patronii mi-au propus să preiau eu bucătăria. Le-am spus că nu mă simt în stare și am refuzat. Așadar, a venit un alt bucătar timp de doi ani, iar apoi am decis că a venit momentul să iau bucătăria în propriile mâini.

Am condus bucătăria 4 ani. Avea patru stele hotelul. Au existat cazuri în care angajații nu au vrut să vină să lucreze alături de mine pentru că sunt femeie. (…) Nu mai locuiesc în Italia de anul trecut, am hotărât să mă întorc acasă și aici am făcut o schimbare. Sunt cofetar acum, fac prăjituri, imediat o să deschid un laborator”, a declarat Lăcrămioara Pintilie.