Chefi la Cuţite sezonul 9. Fotografie inedită cu chef Florin Dumitrescu. Internauţilor nu le-a venit să creadă cum arăta celebrul bucătar în tinereţe – FOTO

O fotografie cu chef Florin Dumitrescu a făcut furori pe reţelele de socializare şi s-a viralizat la scurtă vreme după ce a fost postată.

15 mart. 2021, 19:08
Chefi la Cuţite sezonul 9. Fotografie inedită cu chef Florin Dumitrescu. Internauţilor nu le-a venit să creadă cum arăta celebrul bucătar în tinereţe – FOTO

Chefi la Cuţite sezonul 9. Celebrul bucătar a postat pe contul personal de Instagram o imagine din tinereţea sa, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară.

Chefi la Cuţite sezonul 9. Fotografie inedită cu chef Florin Dumitrescu

Mai mult decât atât, acesta i-a îndemnat pe fani să propună o descriere pentru imaginea în care apare la bustul gol și cu părul scurt. Puţini dintre fanii acestuia ştiau că Dumitrescu a făcut sport a urmat o școală cu profil sportiv, s-a axat pe polo, devenind la acest sport campion național și municipal. Fotografia pe care a publicat-o Florin Dumitrescu a fost realizată în perioada în care practica polo, iar alături de el în fotografie este regretatul său antrenor.

„Wow… nu nu nu.. tot timpul am avut senzația că ai avut părul lung!!!”, „Atunci sexy, acum ursulet panda cu simțul umorului”, „Înainte de burta de bucătar”, „Când eram tânăr fecior”, „Fizicul dinainte să ajungeți chef”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea lui chef Florin Dumitrescu.

Pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o pe la 14 ani, când chef Florin Dumitrescu a fost impresionat de modul în car eun chef italian a preparat o farfurie cu spanac la o emisiune TV. Încă din adolescență, Florin Dumitrescu s-a angajat ca ajutor de bucătar, iar la 17 ani se mândrea cu un salariu foarte mare penru vârsta lui: ‘Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, a povesit chef Dumitrescu pentru Adevărul.

„Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină. Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

Se anunță un sezon incendiar la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au mai împărtășit cu fanii diverse scene de la filmările showului culinar.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus , dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început. E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete 😊’, a povestit Florin Dumitrescu, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 9. Noul sezon aduce schimbări importante în formatul emisiunii şi concurenţi cu poveşti impresionante
 


loading...
Partenerii noștri